Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila
Najbolje prodajani

Še brez ocene
Napišite menje

25.90 20.72

Dobava:
Na zalogi
Vsebina:
1 kg
Proizvajalec:
Peak
VIP CENA: 20.72 postanite VIP kupec »

Opcije

Anabolic Protein Fusion je v skladu z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji za maksimalni prirast mišične mase  izdelana beljakovinska matrika z optimizirano mešanico sirotkinih beljakovin ( izolat, koncentrat, hidrolizat ) in zelo dobro topnih beljakovin sojinega izolata
( Injection Grade). Nedavne znanstvene študije so pokazale, da je taka kombinacija sirotkinih beljakovin in sojinih beljakovin za izgradnjo mišic in optimizacijo hormonskega razmerja  ( testosterone/estradiol ) boljša kot pa uporaba teh posameznih beljakovin.

Anabolic Protein Fusion je obogaten s prostimi aminokislinami L-Leucin, L-glutamin, L-Arginin in 10-timi bistvenimi vitamini. Za boljšo asimilacijo in prebavo beljakovin je tudi Anabolic Protein Fusion-u
dodan Beta Ecdysteron in prebavni encimi (bromelain, papain in laktaza )

Ker Anabolic Protein Fusion tudi boljše vpliva na metabolizem maščob od samo sirotkinih beljakovin, je Anabolic Protein Fusion naravnost idealen za maksimalno povečanje mišične mase, optimizacijo hormonskega ravnotežja, trdote mišic in mišične definicije in je zaradi tega optimalna izbira za vse športnike.

-  91% HITRO ABSORBILNIH BELJAKOVIN
-  SIROTKINE BELJAKOVINE (IZOLAT, KONCENTRAT IN HIDROLIZAT)
-  NIZKO MOLEKULARNI IZOLAT SOJINIH BELJAKOVIN (INJECTION  GRADE)
-  51% EAA, PRIBLIŽNO 26% BCAA IN 17,5% L-LEUCINA
-  AMINOKISLINE L-LEUCIN, L-GLUTAMIN, L-ARGININ V PROSTI OBLIKI
-  BETA ECDYSTERON
-  PREBAVNI ENCIMI Z DODANO LAKTAZO
-  VITAMINSKI KOMPLEKS

Funkcionalnost in delovanje  Anabolic Protein Fusion :
Anabolic Protein Fusion zagotavlja idealno aminokislinsko razmerje za izgradnjo mišic. Prav tako spodbuja Anabolic Protein Fusion izločanje vseh  anaboličnih hormonov kakor tudi  ščitnične hormone T3, T4 in rastnega hormona HGH. Anabolic Protein Fusion spodbuja sintezo dušikovega oksida (NO) ter tako pretok krvi in oskrbo celic,  zaradi ugodnega vpliva na ledvične funkcije pa tudi ostalih pozitivnih lastnosti za zdravje je Anabolic Protein Fusion boljši kot katerakoli druga beljakovina za izgradnjo  mišične mase brez maščobe.

Kratkoverižni peptidi  v visoko kakovostnem izolatu in hidrolizatu sirotke Anabolic Protein Fusion-u omogočajo zelo hitro absorbcijo v približno 15-20 minutah. Torej, le kratek čas po zaužitju Anabolic Protein Fusion stimulira  sintezo mišičnih beljakovin in zane mišične gradbene procese.

Koncentrat sirotke  v Anabolic Protein Fusion-u se tudi hitro, vendar ne tako hitro absorbira kot  izolat in  hidrolizat sirotkinih beljakovin. Vsebuje pa zaradi izjemno nizke stopnje predelave več  dragocenih sekundarnih sestavin sirotkinih beljakovin, kot npr. IGF-1 (insulinu podobni rastni faktor), TGF-Ÿ (preoblikovalni  rastni faktor), CLA (konjugirana linolenska kislina), kot tudi izjemno pomembna za zaščito imunskega sistema  immunoglobulin in lactoferrin. Tako kompletira  koncentrat sirotkinih beljakovin  v Anabolic Protein Fusion-u omenjene lastnosti sirotkinih  beljakovine na mišice, raven glutationa, raven insulina in kar je najbolj pomembno – ZDRAVJA

Sojine beljakovine v  Anabolic Protein Fusion-u izvirajo iz posebnega  gensko NESPREMENJENEGA izolata sojinih beljakovin ( t.i. Injection Grade )  brez isoflavonov.Ta izolat sojinih beljakovin je veliko bolj topen kot običajne sojine beljakovine  in se zelo hitro absorbira. Poleg tega povečuje izolat sojinih beljakovin je količino  L-arginina v Anabolic Protein Fusion-u. Izolat sojinih beljakovin ima tudi  pomembne funkcionalne lastnosti v zvezi z sintezo dušikovega oksida (NO) in ščitničnih hormonov T3/T4 ter izjemno dobro vpliva na raven maščob v krvi.

To odlično razmerje  aminokislin z uporabo visoko funkcionalnih beljakovin v Anabolic Protein Fusion-u je še dodatno izboljšano s  prostimi aminokislinami  L-Leucin, L glutamin in  L-Arginin

Dodani ergogenik  Beta Ecdysteron ter prebavni encimi bromelain, papain in laktaza  izboljšujejo prebavo in asimilacijo beljakovin in še povečajo učinkovitost Anabolic Protein Fusion-a za izgradnjo  mišične mase.

Kaj lahko pričakujete od Anabolic Protein Fusion-ač
Anabolic Protein Fusion je kompleksna matrika iz beljakovin, prostih aminokislin, Beta Ecdysterona in prebavnih encimov, ki zaradi  odlične in hitre  prebavljivosti visokokakovostnih beljakovin  procese  mišične gradnje posebej učinkovito začnejo. Preko ciljno usmerjene optimizacije  hormonov in presnovnih procesov  je Anabolic Protein Fusion še posebej primeren za pridobivanje čiste in definirane mišične mase. Splošni učinek  Anabolic Protein Fusion-a pa je seveda  zelo odvisen od vaših prehranjevalnih navad in uporabe dodatnih dodatkov (kreatin, aminokisline, ergogenics) 

Mišična masa in moč se bosta povečala z zadostno in stalno oskrbo z beljakovinami in aminokislinami.  Anabolic Protein Fusion te procese izjemno dobro podpira.

Napišite menje

Opomba: HTML ni dovoljen!

Slabo            Dobro


Dalje

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook