Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila

Multi Protein Complex- proteini-beljakovine

Najbolje prodajani

Še brez ocene
Napišite menje

28.90

Dobava:
Na zalogi
Vsebina:
1Kg-VakumskoPakiranje
Točke:
87 (0,87 EUR)
Proizvajalec:
Peak
VIP CENA: 22.32 postanite VIP kupec »

Opcije

Količinski popust

Količina Cena/kos
2 ali več 25.11
3 ali več 23.72

Multi Protein Complex je izboljšan naslednik Hi-Tec Proteina. Multi Protein Complex je 10 komponentni protein z vsebnostjo beljakovin 90 % v suhi snovi (točne vrednosti so odvisne od okusa). Ta kompleksna proteinska matrika z 48 % esencialnih aminokislin (EAA), 23 % BCAA ter 20 % Glutamina je izredno primeren za rast mišic in omogoča zaradi lastnosti postopnega sproščanja konstantni nivo aminokislin do 7 ur. Zaradi boljše asimilacije in gradbenega efekta je obogaten z prebavnimi encimi ter Beta Ecdysteronom.

Kaj lahko pričakujem od Multi Protein Complex-ač
Multi Protein Complex je kompleksna beljakovinska mešanica, ki se zaradi svoje izjemno uravnotežene aminokislinske sestave ter enakomernega dolgotrajnega sproščanja izjemno dobro obnese tako za mišično rast kot tudi pri dietah za vzdrževanje mišične mase.

Multi Protein Complex je posebej efektiven v treh primerih:
1. Multi Protein Complex je pri nižjem vnosu beljakovin zaradi svoje izjemne biološke vrednosti še posebej primeren
2. Multi Protein Complex je čez dan, če iz raznih razlogov ne moremo vnašati beljakovin dovolj pogosto, zaradi efekta postopnega sproščanja še posebej primeren za preprečitev katabolizma
3. Multi Protein Complex je še posebej primeren pred spanjem saj zmanjšuje oziroma izniči nočni katabolizem

Takoj zjutraj ter po vadbi pa so proste aminokisline ( BCAA ter EAA TST ) ali pa hiter beljakovine ( Whey Isolat, Anabolic Fusion ter Whey Fusion kot tudi Delicious Whey ) bolj primerni.

Funkcionalnost in delovanje Multi Protein Complex-a: 
Multi Protein Complex je kompleksna beljakovinska mešanica, ki se zaradi svoje izjemno uravnotežene aminokislinske sestave zelo primerna za mišično rast.Z biološko vrednostjo BV 157 ali višje (odvisno od reference) je to beljakovina, ki je skoraj identična sestavi človeških beljakovin. Tako lahko organizem Multi Protein Complex v principu izjemno dobro izkorišča za gradnjo telesnih beljakovin. Aminokisline iz Multi Protein Complexa se zaradi lastnosti postopnega sproščanja sproščajo v kri zelo enakomerno in dolgotrajno. Bioaktivni peptidi iz ionskoizmenjanega zelo nizkomolekularnega Whey Izolata dosežejo kri že po 15 minutah tako da je oskrba celic z aminokislinami zelo hitro zagotovljena. Ostale beljakovine se poptem postopoma sproščajo v kri kar nam omogoča dolgo trajajočo in enakomerno oskrbo z aminokislinami, ki se z popolno prebavo micelarnega caseina konča šele po prb. 7 urah.

Multi Protein Complex poveča termogenezo oz. metabolizem za 3-4 ure za 25% - 30%, kar pomeni, da organizem v tem času porabi precej več kalorij 10 Komponent Multi Protein Complexa imajo raznolike in mnogoštevilne efekte kar se tiče mišične rasti, metabolizma, hormonske modulacije ter imunskega sistema in tako predstavlja izjemno učinkovito beljakovinsko matriko.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
     
     
     

 

Napišite menje

Opomba: HTML ni dovoljen!

Slabo            Dobro


Dalje

MULTIPROTEIN COMPLEX-prehransko dopolnilo

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinskega napitka z vitamini. 

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

S sladili.acesulfamk, sukraloza

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

mlečne beljakovine, soja, jajca

Pakiranje
 

plastenka 2.26 kg ali vakumsko pakiranje 1000 gr

Okusi

čokolada / Vanilija / Banana / Jagoda / Cookies & Cream / Nut Mix Deluxe , kokos

Rok trajanja

 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 30 g praška ( 2 merice ali 3 jedilne žlice ) v 300-500 ml vode ali mleka 1-2x dnevno za dopolnitev potreb po beljakovinah

Sestavine

Mešanica sirotkinih beljakovin (koncentrat sirotkinih beljakovin, ultrafiltrani koncentrat sirotkinih beljakovin, CFM izolat sirotkinih beljakovin , Ionexchange izolat sirotkinih beljakovin, hidrolizat koncentrata sirotkinih beljakovin, , hidrolizat izolata sirotkinih beljakovin), Izolat sojinih beljakovin(Injection Grade), mešanica mlečnih beljakovin ( miceliran kazein +mlečne beljakovine), jajčne beljakovine, L-Leucin, L-Glutamin, Kakao v prahu (4 % pri čokoladi, 1 % pri Cookies & Cream in Nut Mix Deluxe), Aroma, Gostilo: Xanthan, Sredstvo za kisanje: Citronska kislina, Sladila: Acesulfam-K in Sukraloza, Vitaminska mešanica  (Askorbinska kislina, Nikotinamid, α-Tokoferilacetat, Kalcijev-D-Pantotenat, Tiaminnitrat, Riboflavin, Piridoksin-Hidroklorid, Folna kislina, Biotin, Cianokobalamin), Ekstrakt špinače, Encimska mešanica (Laktaza, Bromelain iz Ananasovega ekstrakta, Papain iz Papajinega ekstrakta, Barvilo: Košilensko rdeče (pr okusu jagoda). 

 

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža:       Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

Prehrambene vrednosti 

 

 / 100 g

 30 g/ odmerek

 GDA*

Okus:

 

 

 

Kalorična vrednost 

 1589 kJ / 374 kcal

 477kJ / 112 kcal

 5,6 %

Beljakovine

 86g

25,8g

 51,6,0 %

Ogljikovi hidrati

3,1g

 0,9 g

 0,3%

Maščobe

 2,0g

 0,6 g

 0,9%

 

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook