Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila

Soy Protein Isolate-proteini(prehransko dopolnilo)

Najbolje prodajani

Še brez ocene
Napišite menje

19.90

Dobava:
Na zalogi
Vsebina:
1Kg-Plastenka
Točke:
60 (0,60 EUR)
Proizvajalec:
Peak
VIP CENA: 15.92 postanite VIP kupec »

Opcije

Količinski popust

Količina Cena/kos
2 ali več 17.90
3 ali več 16.90

Beljakovine iz izolata soje – z biološko vrednostjo BV 85 ter 95 % beljakovin v suhi snovi. Beljakovine iz izolata soje so za rast mišic enako uporabne kot mlečne beljakovine ali beljakovine iz mesa. Zaradi njihovega vpliva na raven holesterola, imunski sistem, gostoto kostne mase, hormonski sistem, občutljivost celic na insulin, ter vplivom na izločanje ščitničnih hormonov so zelo uporabne za izboljšanje splošnega zdravja ter izgube maščobe.
Beljakovine iz izolata soje so v preteklosti bile označene kot »ženske« beljakovine – povsem po nepotrebnem – saj posedujejo določene lastnosti, ki jih mlečne beljakovine nimajo.
Z biološko vrednostjo BV 85 so zelo blizu mlečnim in mesnim beljakovinam in imajo zelo dober vpliv na raven holesterola, imunski sistem, gostoto kostne mase, hormonski sistem, občutljivost celic na insulin,  izločanje ščitničnih hormonov, kar se posebej pozna pri povečani izgubi maščobe ter še posebej pri ženskah zmanjšanju celulita.
Večne govorice, da beljakovine iz soje znižujejo nivo testosterona pri moških je »razbila« čisto nova leta 2007 narejena študija, ki je pokazala celo rahel dvig testosterona v primerjavi s sirotko. Po drugi strani pa še vedno krožijo govorice, da je soja neuporaben vir beljakovin za izgradnjo mišične mase. Tudi ta mit je ta študija »razbila« saj je kombinacija soje in sirotke v razmerju 1:1 bila boljša kar se tiče prirastka mišične mase kot samo sirotka ali samo soja. V kombinaciji z mlečnimi in jajčnimi beljakovinami se ji namreč biološka vrednost dvigne do 124, v kombinaciji s sirotko ter po možnosti še prostimi aminokislinami pa do 175.

Prehrambeno fiziološke lastnosti Sojinega  izolat-a:
1. Daje dobro aminokislinsko sestavo z biološko vrednostjo BV 85 ter v kombinaciji z mlečnimi in jajčnimi beljakovinami do BV 124. Tako omogoča kompleten spekter aminokislin potreben za rast mišic ter celic.
2. S svojim vplivom na izločanje hormonov vpliva na izboljšano spolnost, na uravnavanje nivoja insulina ter ščitničnih hormonov kar se še posebej opazi pri dietah s ciljem izgube maščobe (celulit pri ženskah ter priprave na fitness ali bodybuilding tekme pri moških).
3. Ima zelo dober vpliv na raven holesterola ter pozitivno vpliva na  imunski sistem ter gostoto kostne mase.

Kaj lahko pričakujemo od beljakovin iz izolata soječ
 
Učinkovitost beljakovin je zelo odvisna od prehrambenih navad posameznika ter od dodajanja drugih dodatkov, kot so npr. kreatin, aminokisline (BCAA), rastlinskih ekstraktov (Ecdysone, Anabolic Stack, Anabolic Juice), tako da se za razliko od »VSE V ENEM » formule Createston, ne more podati definitivna vrednost prirastka mišične mase ter moči. V osnovi pa se da zaključiti, da mora imeti organizem vedno na voljo dovolj beljakovin, s tem da mora biti vnos beljakovin oziroma aminokislin čimbolj konstanten preko dneva ter po možnosti tudi ponoči.

Opozorilo:
  Beljakovine iz izolata soje niso (za razliko od Createstona) »VSE V ENEM« formula, ampak kompleksen, limitiran dodatek, ki je sestavljen predvsem iz beljakovin. Za doseganje optimalnih rezultatov, je potrebno vnašati tudi ostala osnovna hranila, ki so potrebna za maksimalen prirastek mišične mase in moči.
V osnovi se morate dobro prehranjevati in potrebujete tudi druge dodatke, da dopolnite vaš vnos hranil.
Ker imajo beljakovine iz izolata sirotke zelo majhen antikatabolni efekt, morate obvezno dodajati še beljakovine iz počasnejših virov, da se anabolični efekt beljakovin iz sirotke ne izniči.
Ker beljakovine iz izolata soje niso posebej antikatabolne (niso v krvi točno tako hitro kot sirotka,vendar so vseeno zelo »hitre« beljakovine in tako tudi hitro pade njihov nivo v krvi) je priporočljivo dnevni vnos dopolniti z vnosom »počasnih« beljakovin zato, da se efekti hitrega dviga in s tem vpliva na mišično rast spet ne izgubijo.

Okus:

Napišite menje

Opomba: HTML ni dovoljen!

Slabo            Dobro


Dalje

SOY PROTEIN -prehransko dopolnilo

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinskega napitka z vitamini. 

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

S sladili.acesulfamk, sukraloza

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

soja

Pakiranje
 

 plastenka 1000 gr

Okusi

čokolada /neutral

Rok trajanja

 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 30 g praška ( 2 merice ali 3 jedilne žlice ) v 300-500 ml vode ali mleka 1-2x dnevno za dopolnitev potreb po beljakovinah

Sestavine

Beljakovine -sojin izolat brez izoflaconov α-Tokoferilacetat, Kalcijev-D-Pantotenat, Tiaminnitrat, Riboflavin, Piridoksin-Hidroklorid, Folna kislina, Biotin, Cianokobalamin),prah kakava. Viramin e,c,b6,b12,

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža:       Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

Prehrambene vrednosti 

 

 / 100 g

 30 g/ odmerek

 GDA*

Okus:

 

 

 

Kalorična vrednost 

 1567 kJ / 3367kcal

 467kJ / 110kcal

5,5%

Beljakovine

 85 g(95 v suhi snovi)

 27, g

54%

Ogljikovi hidrati

 0,5g

 0,2 g

0,1%

Maščobe

 0,5g

 0,2 g

0,2%

 

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook