Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila
Najbolje prodajani

49.90 39.92

Dobava:
Na zalogi
Vsebina:
2,26 kg
Proizvajalec:
Peak
VIP CENA: 39.92 postanite VIP kupec »

Opcije

Whey Fusion je prvovrstni beljakovinski dodatek, ki spada v sam vrh tovrstnih izdelkov z preko 85 % beljakovin v suhi masi ter biološko vrednostjo 159. Z dodanim prostim L-Leucinom ter bioaktivnimi peptide iz raličinh vrst Whey Isolat-a je Whey Fusion izjemno hitro presnovljen – že po 15-tih minutah so aminokisline v krvi.

 - SESTAVLJEN IZ ŠESTIH RAZLIČNIH VRST SIROTKE
 - IZJEMNO VISOKA ( DODATNO POVEČANA ) KOLIČINA LEUCINA IN GLUTAMINA
 - DODANI PREBAVNI ENCIMI
 - DODANI BETA ECDYSTERON
 - IZJEMNA BIOLOŠKA VREDNOST TER IZKORISTEK
 - FENOMENALEN OKUS !!!

Whey Fusion vsebuje  50% esencialnih  aminoksilin, preko 25% BCAA, 20% Glutamina in je zaradi dodanih  ß-Ecdysterona ter prebavnih encimov ( peptaz )  Papain-a , Bromelain-a ter Laktaze veliko bolj učinkovit pri zadrževanju dušika v mišičnih celicah ter pri izkoristljivosti v telesu.

Whey-Fusion povečuje mišično rast ter jača imunski system najbolje takrat, ko se ga jemlje v  20 – 35 gramskih odmerkih takrat, ko je nivo aminokislin v krvi nizek – takoj po bujenju, po treningu, pri raznih stresnih situacijah in vedno takrat, ko iz različnih vzrokov potrebujete najkvalitenejše beljakovine za dopolnitev dnevnega vnosa.

NASVET ZA UPORABO :
Beljakovine iz sirotke ( Whey ) so v zadnjem času dobile močno konkurenco z mešanico sirotke in soje ( Anabolic Protein ). Izkušnje kažejo, da so približno enako efektivne za prirast mišične mase, vendar se mešanica whey-soya bolje obnese za tiste ljudi, ki so bolj nagnjeni k prehitremu pridobivanju maščobe oziroma imajo težave z izgubo maščobe.
Zato je Whey-Fusion optimalen izdelek predvsem za tiste, ki nimajo problemov z telesno težo oziroma imajo težave z pribobivanjem le-te, medtem ko je Anabolic Proteinboljši izdelek za tiste, ki bi radi izgubljali maščobo ter hkrati pridobivali mišično maso.

 

Količina:
2260g

Število odmerkov:
cca. 75

Uporaba:
Po potrebi 1-4 napitki po 30 g (3 jedilne žlici) v 300 ml tekočine.


Količina enega odmerka:
30g

Napišite menje

Opomba: HTML ni dovoljen!

Slabo            Dobro


Dalje

 

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook