PAKET BIG OPTIMAL
PAKET "BIG" OPTIMAL

PAKET "BIG" OPTIMAL

83.20€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 83.20€
Dobavljivo: Na zalogi
skrbno izbrana matrika treh izdelkov, ki oskrbijo telo oz. mišice s vsemi potrebnimi hranili za kakovosten rast in razvoj.

Glucofast -Hitra oskrba z ogljikovimi hidrati

 • Visoki glikemični indeks (115) ter nizka osmolarnost -100 mOsm/kg
 • Nepogrešljiv dodatek v kombinaciji z beljakovinami, aminokislinami in kreatinom
 • Prispeva k regeneraciji in delovanju mišičevja
 • Zagotavlja veliko energije in vitaminov
 • Brez okusa
 • namenjen vsem tistim , ki težke treninge ali druge fizične aktivnosti

Ultrafiltrirani koncentrat sirotke z dodanimi vitamini – TOP razmerje med ceno in kakovostjo

 • 76% beljakovin
 • Vsebuje 45% EAA in 22% BCAA
 • 48% EAA in 27% BCAA
 • Visoka biološka vrednost 104
 • Izreden okus
 • Optimalen izdelek za zjutraj, pred in po treningu

Esencialne aminokisline izdelane po patentirani MAP(master amino acid pattern) formuli

 • Posebna MAP formula
 • Popolna optimizacija razmerja amiinokislin
 • Izjemen okus, topnost in naravna barvila
 • 100% Veganske
 • Popolna topnost
 • Idealen dodatek pred, med in po treningu

Glucofast-kratek opis

Glucofast je škrobni hidrolizat z glikemičnim indeksom 115. Glucofast nam pod izotoničnimi pogoji daje večjo količino energije kot monosaharidi (glukoza ali fruktoza) ter ima osmolarnost 100 mOsm/ kg. Primeren je za dovajanje velike količine ogljikovih hidratov ter s tem povezano izločanje inzulina. Glucofast se primarno uporablja pri vzdržljivostnih športnih zaradi njegove izjemne sposobnosti polnjenja glikogenskih depojev ter izločanja inzulina. Vse več se uporablja tudi v športih, ki zahtevajo večjo telesno moč.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Omogoča nam vnos gljikovih hidratov v organizmu dostopni obliki. Telo jih potrebuje za doseganje maksimalnih telesnih zmogljivosti in za hitrejšo regeneracijo. Zaradi visokega izločanja inzulina, ki jo povzroča Glucofast, se vsa hranila, ki se nahajajo v krvi transportirajo v celice – tako mišične kot tudi maščobne.

Zadostna raven cinka v telesu je zelo pomembna. Dodatek cinka omogoča normalno sintezo beljakovin, ki so pomembne za izgradnjo mišic.
 

Glucofast velike količine energije (200 g ogljikovih hidratov ali več) zelo hitro (v približno 30 min) pod izotoničnimi pogoji (ni potrebna dodatna količina vode v krvi in črevesju) transportira v celice.
V zelo kratkem času dvigne nivo inzulina in transportira hranila, ki se nahajajo v krvi v celice, kjer se porabijo za energijo ali rast.


Whey concetrat-kratek opis

Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razširjen beljakovinski dodatek. Whey Protein je sestavljen iz različnih beljakovinskih komponent, beta-lactoglobulina, alfa-laktalbumina, imunoglobulina, glikomakropeptidov, laktoferina in drugih.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka:

PEAK Whey Protein zagotavlja vsebnost beljakovin do 76% (odvisno od okusa) in prepriča z visoko biološko vrednostjo 104. PEAK Whey Protein zagotavlja 45% EAA in 22% BCAA. Vsebuje še 10 pomembnih vitaminov in vsebuje encim laktazo.

Funkcionalnost in delovanje:

Izdelek je znan po hitri absorpciji, ki zagotavlja pravočasno razpoložljivost aminokislin v krvi, kar prispeva k izgradnji in ohranjanju mišične mase. Izdelek je idealna izbira v primerih kadar telo potrebuje hiter dotok aminokslin. Potrebe po aminokislinah so največje zjutraj ter takoj po treningu.

 

Kaj je znanstvena MAP formula ?

MAP – ( master amino acid pattern) oz ameriški patent 5.132.133 zagotavlja edinstven vzorec 8 najpomembnejših aminokilsin v pravem razmerju v popolnoma čisti kristalni obliki. Takšne esecnijalne aminokisline imajo dosti boljši izkoristek od sveh ostalih oblik aminokslin in tako vplivajo na optimizacijo sinteze beljakovin v telesu, pusto mišipčno maso, energijo , delovno sposobnost mišice ter hitejšo in popolnejšo regeneracijo po aktivnosti.

 • EAA po MAP formuli   imajo pomembno vlogo pri Neto izkoristek beljakovin- NNU (Net Nitrogen Utilisation), ki  je odvisen od razmerja med 8 esencialnimi aminokislinami, ki jih telo ne more ustvariti. Najvišji je pri kokošjih jajcih (48 %) in pri mesu (32 %) (INRC 2003). Zaradi več razlogov pa dandanes tudi glavni tok prehranske znanosti priporoča zmernost pri uživanju mesa (BF 1997). Bolj varno je uživanje beljakovine rastlinskega izvora, a njihov izkoristek ne presega 18 %. Zato z veganstvom in vegetarijanstvom tvegamo beljakovinsko podhranjenost. Pri vseh vrstah beljakovinskih živil pa je toksičnih odpadkov zelo veliko.
   
 • EAA po MAP formuli zagotavljajo telesu izkoristiljivost NNU (Net Nitrogen Utilisation)-Neto izkoristek beljakovin  99%-kar pomeni , da presnovnih odpadov skoraj da ni oz so le 1%!
   
 • EAA  po MAP formuli abosrbirajo v le 10 minutah ter jih telo sintetizira v pičlih 23 minutah.kar prispeva  ki prispeva k hitri izgradnji psute mišične mase hitri regeneraciji  in normalni presnovi energije ter rapidno zmanjšan je utrujenosti.

Funkcionalnost in delovanje 

Esencialne aminokisline so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic..

EAA TST pospešuje rast in vzdrževanje mišične mase. Zagotavlja izredno hitro oskrbo z vsemi esencialnimi aminokislinami.

Za športnike so EAA zelo pomembne ne le kot samo gradbeni material za mišice ter druga tkiva, ampak tudi zato, ker lahko stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma mišično rast .preko normalne meje takrat, ko njihova količina zelo naraste v mišičnem tkivu. Kot »vžigalnik« za povišano sintezo nam služijo BCAA, predvsem L-levcin, medtem, ko EAA skrbijo, da »gradbenega materiala« ne zmanjka

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
0.00€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€