HBN DIET PROTEIN
HBN DIET PROTEIN + HELL BURNER BLACK EDITION ( ZA NJEGA)
AKCIJA

HBN DIET PROTEIN + HELL BURNER BLACK EDITION ( ZA NJEGA)

57.80€ 46.24€ -20%
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 46.24€
Dobavljivo: Na zalogi
Klinično dokazano spodbuja hujšanje in vzdržuje pusto mišično maso, skrbi za normalno gostoto kosti vsebuje mlečne , grahove, bučne er beljakovine fižola FAVA idealna izbira za vse tiste, ki želijo "urediti" svojo telesno težo

Večkomponentne beljakovine za uravnavanje telesne teže

  • Mlečne beljakovine, bučne beljakovine, favabean beljakovine in grahove beljakovine
  • Visoka biološka vrednost
  • Visok učinek občutka sitosti
  • Dodane balastne snovi-vlaknine
  • Z dodanim glukomananom,brez glutena, brez aspartama
  • Idealna izbira pri dietah za uravnavanje puste mišične mase

 

HBN Diet Protein je zelo funkcionalen, okusen in trendovski izdelek- večkomponentna mešanica rastlinskih in živaslkih beljakovin. Je en in edini proteinski pripravek na trgu ,ki skupaj s kalorično prilagojeno prehrano spodbuja hujšanje. Razliko od drugih beljakovinskih koncentratov je mogoče najti v posebni sestavini, imenovani glukomanan * ( konjakova moka).Za prehranske vlaknine(glucomanan) so značilna velika nabrekanja in zato tudi občutek sitosti saj nase veže vodo in se ob tem razširi. Zaradi velike vsebnosti vlaknin po svoji poti po črevesju nase veže strupe in toksine in jih odnaša iz telesa. V prebavnem traktu prav tako zmanjšuje absorbcijo ogljikovih hidratov in holesterola ter spodbuja k izgubi telesne teže. Ne povzroča napihnjenosti in odvečnih plinov.

Funkcionalnost in delovanje:

Količina glukomanana ni edina posebnost  izdelka Diet Protein. Priznane ustanove vidijo pozitivne učinke na zdravje v povečanju deleža rastlinskih živil. To velja tudi za izbiro ustreznih beljakovinskih nosilcev za pokrivanje dnevnih potreb. HBN Diet Protein sledi temu priporočilu in združuje v enem proteinskem koncetratu tako vire živalskih kot tudi rastlinskih beljakovin   in sicer:

  • mlečne beljakovine
  • bučnime beljakovine
  • Fava fižola beljakovine
  • grahovebeljakovine

 


Rezultat ni le izjemno visoka vrednost, ampak tudi okusen, nasiten beljakovinski napitek, ki pozitivno vpliva na mišice, kosti in hujšanje.
Kot zgoraj omenjeno je ena izmed posebnposti tega izdelka vsebnost  prehranske vlaknine (glucomanan) .
Za glucomanan so značilna velika nabrekanja in zato tudi občutek sitosti saj nase veže vodo in se ob tem razširi. Zaradi velike vsebnosti vlaknin po svoji poti po črevesju nase veže strupe - toksine in jih odnaša iz telesa. V prebavnem traktu prav tako zmanjšuje absorbcijo ogljikovih hidratov in holesterola ter spodbuja k izgubi telesne teže. Ne povzroča napihnjenosti in odvečnih plinov.Glukomanan prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi in kaj je še posebej pomembno Glukomanan ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže.
Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom do 3g v dveh odmerkih po 1 g z 500ml kozarcema vode ob energijsko omejeni dieti. 
*bodite pozorni na večjo količino tekočine pri zaužitju izdelka
 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

prašek za pripravo belajkovinskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

s sladili -steviasulfid-sucraloza

Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

 

Alergeni

/

Pakiranje

plastenka 700gr

Okusi

čokolada/lešnik/vanilija/jagoda

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 merici v poljubno količino vode/mleka po aktivnosti ali kot nadomestilo obroka

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava  Okus vanilije
Sirotkin koncentrat (64%), beljakovine bučnih semen (17%), beljakovine iz fižola (6%), izolat grahovih beljakovin (6%), glukomanan, aroma, zgoščevalec (ksantanski gumi), sol, laktaza (Aspergillus oryzae), sladila (sukraloza, steviol glikozidi).

Okus lešnik:

Sirotkin koncentrat (64%), beljakovine bučnih semen (17%), beljakovine iz fižola (6%), izolat grahovih beljakovin (6%), glukomanan, aroma, zgoščevalec (ksantanski gumi), sol, laktaza (Aspergillus oryzae), sladila (sukraloza, steviol glikozidi).

Okus jagoda:

Sirotkin koncentrat (62 %), beljakovine iz bučnih semen (17 %), beljakovine iz fižola (6 %), izolat grahovih beljakovin (6 %), glukomanan, aroma, sredstvo za kisanje (citronska kislina), barvilo (pesa v prahu), zgoščevalec (ksantan), sol, laktaza (Aspergillus oryzae), sladila (sukraloza, steviol glikozidi).

 Okus čokolada

Sirotkin koncentrat (56%), beljakovine bučnih semen (17%), kakav v prahu (močno razoljen), beljakovine iz fižola (6%), izolat grahovih beljakovin (6%), glukomanan, aroma, zgoščevalec (ksantanski gumi) , sol, laktaza (Aspergillus oryzae), sladilo (sukraloza, steviol glikozidi).
vsebnost 100g NRV* odmerek** NRV*
energijska vrednost 1476 kJ
349 kcal
/ 517 kJ
122 kcal
25 %
maščobe
od tega: nasičene maščobne kisline
3,1g
1,1g
 
/ 1,1g
0,4g
25 %
ogljikovi hidrato
od tega sladkorji
5,0g
3,0g
/ 1,8g
1,1g
25 %
Vlaknine-glucomanan 4,3g / 1,51g 25 %
Beljakovine 73g / 25,6g 16 %
Soli 3,3g / 1,6g /
         

** doziranje= 35 g praška + ml vode , mleka
ime izdelka pakiranje teža Geschmack EAN
Diet protein vakumska vrečka 700 g Vanilija 5453001867519
  vakumska vrečka 700 g Lešnik 5453001867496
  vakumska vrečka 700 g Jagoda 5453001867502
  vakumska vrečka 700 g Čokolada 5453001867489
izdelano v skladu z  GMP / HACCP