optimum nutrition gold standard set
OPTIMUM NUTRITION TRENING SET

OPTIMUM NUTRITION TRENING SET

OPTIMUMOV SINERGIJSKI SET ZA POPOLN TRENING

  • kombinacija bcaa in boosterja+gratis mešalna posoda
  • 5000 mg bcaa (levcin: izolevcin: valin)
  • beta alanin, kofein, citrulin, kreatin 
  • Namenjeno uporabi pred in med 

Kratek povzetek:

OPTIMUM NUTRITION GOLDSTANDARD WORKOUT PACK skrbi za kompeltno oskrbo telesa tako z prepotrebnimi razvejanimi  aminokislinami v času treninga kot pre workout hranili( betaalanin, citrluin, kreatin, kofein) pred trenigom za povečanje intenzivnosti, moči in fokusa.

Kaj lahko pričakujem od izdelka?

BCAA so znane kot gradnik ter glavni vir za mišično rast. Zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč dlje časa ostanejo na visokem nivoju. Z uživanjem BCAA pred ali med treningom se prepreči proces katabolizma (razgradnja mišič) in se doseže večjo vzdržljivost mišic, hitrejšo regeneracijo in večji prirastek mišične mase.

GOLD STANDARD PRE WORKOUT  JE sestavlje iz skrbno izbranih sestavin, ki so potrebne za povečanje vaše zmogljivosti. Izdelek vsebuje Beta alanin , ki ima vlogo preprečiti nastajanje mlečne kisline in s tem omogoči mišici daljši napor in obremenitev.Citrulin malat kot predhodnik dušikovega oksida poskrbi za večji dotok krvi v mišice in s tem večji dotok hranil kar posledično pripelje do večjega pumpa.
tukaj sta še nepogrešljiva creatin in kofein , ki povečata delovno sposobnost in vzdržljivost.

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

OPTIMUM TRENING SET (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

Trdoželatinske apsule z aminokislinami .

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

SLADILA: acesulfam k, sukraloza

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Lahko vsebuje mleko, gluten, jajca, sojo, oreščke .

Pakiranje

plastenke 266g in 88g

Okusi

 

Rok trajanja
 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 9,5g ( 1 merica bcaa in 11 gr ( merica prework out-gold standard)   pred telesno aktivnostjo

Sestavine

BCAA:
L-Leucin (42%), L-Isoleucin (21%), L-Valin (21%),

ON GOLD PREWORKOUT
beta alanin 1.5g
Citrulin        1,5g
kreatin         1,5g
kofein         175mg
carnitin       375mg
tyrosin        250mg
Vitamini: b6, b12,b1

ostala hranila:

regulatorji kislosti (citronska kislina, jabolčna kislina, vinska kislina), arome,kalcijev D-pantotenat, cianokobalamin, tiamin hidroklorid, holekalciferol, pteroilmonogluaminska kislina), barvila (rdeča pesa, beta karoten, kurkumin), kompleks bioflavonoidov iz grenivke,  kofein, gostilo (celulozni gumi, ksantan gumi, karagenan), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, kalcijev silikat),Notoginseng 

Proizvaja: OPTIMUM NUTRITION 
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

Prodajne uspešnice

Bcaa TST - 500g

Bcaa TST - 500g

Kaj so BCAA TST ? Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala..
29.90€
Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€