EAA- ZNANSTVENA MAP FORMULA-400G
EAA MAP DOUBLE PACK
AKCIJA

EAA MAP DOUBLE PACK

59.80€ 49.90€ -17%
Dobavljivo: Na zalogi
EAA po MAP formuli zagotavljajo telesu izkoristiljivost NNU (Net Nitrogen Utilisation)-Neto izkoristek beljakovin  99%-kar pomeni , da presnovnih odpadov skoraj da ni oz so le 1%!

Esencialne aminokisline izdelane po patentirani MAP(master amino acid pattern) formuli

 • NOVO: Posebna MAP formula
 • NOVO: Popolna optimizacija razmerja amiinokislin
 • NOVO: Izjemen okus, topnost in naravna barvila
 • NOVO: 100% Veganske
 • Popolna topnost
 • Idealen dodatek pred, med in po treningu

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost

Zvišuje maso

Brez glutena

Brez OH

s sladili

Kaj je znanstvena MAP formula ?

MAP – ( master amino acid pattern) oz ameriški patent 5.132.133 zagotavlja edinstven vzorec 8 najpomembnejših aminokilsin v pravem razmerju v popolnoma čisti kristalni obliki. Takšne esecnijalne aminokisline imajo dosti boljši izkoristek od sveh ostalih oblik aminokslin in tako vplivajo na optimizacijo sinteze beljakovin v telesu, pusto mišipčno maso, energijo , delovno sposobnost mišice ter hitejšo in popolnejšo regeneracijo po aktivnosti.

 • EAA po MAP formuli   imajo pomembno vlogo pri Neto izkoristek beljakovin- NNU (Net Nitrogen Utilisation), ki  je odvisen od razmerja med 8 esencialnimi aminokislinami, ki jih telo ne more ustvariti. Najvišji je pri kokošjih jajcih (48 %) in pri mesu (32 %) (INRC 2003). Zaradi več razlogov pa dandanes tudi glavni tok prehranske znanosti priporoča zmernost pri uživanju mesa (BF 1997). Bolj varno je uživanje beljakovine rastlinskega izvora, a njihov izkoristek ne presega 18 %. Zato z veganstvom in vegetarijanstvom tvegamo beljakovinsko podhranjenost. Pri vseh vrstah beljakovinskih živil pa je toksičnih odpadkov zelo veliko.
   
 • EAA po MAP formuli zagotavljajo telesu izkoristiljivost NNU (Net Nitrogen Utilisation)-Neto izkoristek beljakovin  99%-kar pomeni , da presnovnih odpadov skoraj da ni oz so le 1%!
   
 • EAA  po MAP formuli abosrbirajo v le 10 minutah ter jih telo sintetizira v pičlih 23 minutah.kar prispeva  ki prispeva k hitri izgradnji psute mišične mase hitri regeneraciji  in normalni presnovi energije ter rapidno zmanjšan je utrujenosti.

Kako deluje EAA ?

Esencialne aminokisline so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic..

EAA TST pospešuje rast in vzdrževanje mišične mase. Zagotavlja izredno hitro oskrbo z vsemi esencialnimi aminokislinami.

Za športnike so EAA zelo pomembne ne le kot samo gradbeni material za mišice ter druga tkiva, ampak tudi zato, ker lahko stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma mišično rast .preko normalne meje takrat, ko njihova količina zelo naraste v mišičnem tkivu. Kot »vžigalnik« za povišano sintezo nam služijo BCAA, predvsem L-levcin, medtem, ko EAA skrbijo, da »gradbenega materiala« ne zmanjka

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

EAA -ZNANSTVENA MAP FORMULA 

Izdelek

Prašek za pripravo aminkislinskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo sladila
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

ne vsebujejo alergenov

Pakiranje

plastenka s 400g EAA v prahu

Okusi

 limonada, ledeničaj-breskva, limona-robida-borovnica, zeleno jabolko.

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 15 g praška 2 merici cca 30 min pred telesno aktivnostjo

Sestavine

L-Leucin (14,6%), , L-Lysin-Hydrochlorid (12,8%), L-Valin (12,2%), L-Isoleucin (10,9%), L-Phenylalanin (9,4%), L-Threonin (8,1%), L-Methionin (5,1%), Glycin, L-Tryptophan (2,7%),  Sladilo(Sucralose), Emulgator (lecithine), Barvila(Riboflavin, spirulina).sredsvo za kisanje: citronska in jabolčna kislina, kalciev citrat

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

14gr / odmerek

GDA*

Okus:

limonada,robida- borovnica-limona, ledeni čaj – breskva , zeleno jabolko.

 

 

 

L-leucin
L-lysin
L-isoleucin
L-valin

 

1960mg
1500mg
1480mg
1430mg

/

L-Phenylalanin
L-Threonin
L-MethioninL-Tryptophan

 

1290mg
1110mg
700mg
320mg

/

 

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR