mutant bcaa
MUTANT BCAA 9,7 + CREAKONG GRATIS
AKCIJA

MUTANT BCAA 9,7 + CREAKONG GRATIS

42.88€ 29.90€ -30%
Dobavljivo: Na zalogi
Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin ) z dodanimi elektroliti za boljšo absorvcijo.

BCAA v prahu - ultra hitra absorpcij

  • 9700 mg aminokislinna odmerek
  • dodan glutamin, arginin, taurin
  • 100% čiste BCAA
  • Razmerje 2: 1: 1 (levcin: izolevcin: valin)
  • dodani elektroliti za boljšo hidracijo
  • Namenjeno uporabi pred, med in po treningu

Kratek povzetek:

Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala za pospešeno gradnjo mišične mase. BCAA (predvsem L-levcin) stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma pospešujejo rast mišic.


Kaj lahko pričakujem od izdelka?

BCAA so znane kot gradnik ter glavni vir za mišično rast. Zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč dlje časa ostanejo na visokem nivoju. Z uživanjem BCAA pred ali med treningom se prepreči proces katabolizma (razgradnja mišič) in se doseže večjo vzdržljivost mišic, hitrejšo regeneracijo in večji prirastek mišične mase.

Funkcionalnost in delovanje:

Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. So tako gradnik in vir za povečano gradnjo mišične mase. BCAA zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč, veliko dlje časa ostanejo na visokem nivoju.

BCAA močno povečajo izločanje inzulina, enega najpomembnejših hormonov, ki pospešuje rast mišic. Dodatek l-levcina vpliva na povečano insulogeno delovanje ogljikovih hidratov, izboljša se transport kreatina, glukoze ter ostalih aminokislin v celice.

Uporabne so v času diet, saj preprečujejo katabolizem oziroma razgradnjo mišic. Uravnavajo nivo sladkorja v krvi, da ta ne pade prenizko, kar povzroča lakoto in utrujenost. BCAA so edine aminokisline, ki gredo direktno iz tankega črevesja v kri in iz krvi v izvencelični prostor. Vse ostale aminokisline morajo najprej skozi jetra, kjer se transportirajo naprej v kri ali pa sintetizirajo v razne telesu potrebne substance.

Poenostavljeno; če zaužijete 10 g BCAA, bo teh 10 g v naslednjih dveh urah prišlo v izvencelični mišični prostor.

 


 

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

MUTANT BCAA 9,7 (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

Aminokisline BCAA v prahu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo sladila
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

ne vsebujejo alergenov

Pakiranje

plastenka s 348 g BCAA v prahu

Okusi

ledeni čaj-limonada, breskev-ledeni čaj, ananas, mango, robida, zeleno jabolko, melona, ledeni čaj

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 11,5g praška cca 30 min pred telesno aktivnostjo

Sestavine

L-Leucin(50%), L-Isoleucin (25%), L-Valin (25%), citronska in jabolčna kislina, sladila: suklaroza, acesulfam-K, regulator kislosti: kalijev citrat, emulgator sojin lecitin, nikotinamid, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Proizvaja:Mutant 
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

11,5 g/ odmerek

GDA*

Okus:

pomaranča, kola, jagoda-kivi

/

/

Kalorična vrednost

/

/

/

L-levcin/Izoleucin/valin

 

7200 mg

/

glutamin, argininm taurin, tyrosin

 

2500mg

/

elektrolitska mešanica

 

120mg

/

MUTANT

MUTANT

Prodajne uspešnice

Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
16.90€ 19.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
14.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR