cellucor c4 ripped
CELLUCOR C4 RIPPED -30 odm.+ gratis lijak

CELLUCOR C4 RIPPED -30 odm.+ gratis lijak

34.90€
Dobavljivo: Na zalogi
CELLUCOR C4 RIPPED  Vsebuje odlčino kombinacijo vseh  najpomembnejše sestavine , ki jih telo potrebuje v času treninga za moč , energijo in pump kakor tudi odlično mešanico sestavin az izgorevanje maščob.

IZBRANA MATIRIKA ZA ODLIČEN BOOST IN IZGOREVANJE MAŠČOBE

  • 1600 mg beta alanin
  • 1000 mg arginin
  • 1000 mg C4 Ripped blend
  • L-Carnitine Tartrate, Green Coffee bean extract, Capsimax Cayenne , sani extract, Coleus forskohlii)
  • 200 mg tirozin
  • 150 mg kofein

Kratek opis:

CELLUCOR C4 RIPPED  povečuje sposobnost treniranja v smislu intenzivnosti (moči) kot tudi vzdržljivosti ter izgorevnju maščob 

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

CELLUCOR C4 RIPPED  Vsebuje odlčino kombinacijo vseh  najpomembnejše sestavine , ki jih telo potrebuje v času treninga za moč , energijo in pump kakor tudi odlično mešanico sestavin az izgorevanje maščob in sicer: Beta alanin - ki poskrbi za izločanje mlečne kisline iz telesa in s tem povečuje delovno sposobnost mišice med treningom, Citrulin malate je v telesu prekurzor aminokisline L-arginin. L-arginin pa je potreben za nastanek dušikovega oksida (večino bolje poznan pod kratico NO). S tem prihaja do povečanja pretoka krvi in kisika v mišice ter s tem veja količina hranil . Kot rezulat tega pride do maximalnega “pump”-a ,.Kofein za dodatno energijo in srčni utrip.
L-Carnitine Tartrate, Green Coffee bean extract, Capsimax Cayenne , sani extract, Coleus forskohlii pa vplivajo na izkoristek maščob kot še dodatni vir energije ter s tem njihovo izgorevanje!

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

CELLUCOR C4 RIPPED ( prehransko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za izdelavo energijskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

 

alergeni

S sladili.sukraloza,acesulfam k

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

izdeluje se v obratih kjer izdelujejo tudi izdelke, ki vsebujejo: sojo, jajca, mleko,pčenico, ribe

Pakiranje

platenka 180 g (30 odmlerkov)

Okusi

/ češnja-limonada / mešano sajde

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 6 gr( 1merica) v 300-500 ml vode . Spijte pol ure pred trenigom

Sestavine

Prehrambene vrednosti Na merico :

Vitamin C: 250 mg
Vitamin B6: 0.5mg
Folic Acid: 150Ug
Vitamin B12: 20Ug
Carnosyn® Beta-Alanine: 1,600mg
Arginine Alpha-Ketoglutarate: 1,000mg
N-Acetyl-L-Tyrosine: 200mg
Caffeine Anhydrous: 150mg
C4 ripped mešanica: (L-Carnitine Tartrate, Green Coffee bean extract, Capsimax Cayenne , sani extract, Coleus forskohlii) 1000 mg

 

ostale sestavine
Polidekstroza, regulatorji kisline (citronska kislina, jabolčna kislina), arome, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, kalcijev silikat), sladila (kalijev acesulfam, sukraloza), vitamini (askorbinska kislina, folna kislina, nikotinamid, Piroksoksal-5-fosfat, Metilkobalamin), barvilo (Allura Red).

Proizvaja: Cellucor
Distribucija: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

 

 

 

 

Prodajne uspešnice

Bcaa TST - 500g

Bcaa TST - 500g

Kaj so BCAA TST ? Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala..
29.90€
Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Whey Protein Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
PROTEIN BAR 50 -50GR
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€