Stimulans Theacrine Shock
THEACRINE SHOCK-90KAP

THEACRINE SHOCK-90KAP

29.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Theacrine Shock je izdelek nove genercije, ki vsebuje revolucionaren stimulans teakrin. Idealen je za uporabo takrat, ko kofein ni več učinkovit.

Izdelek nove generacije s teakrinom (TEACRINE®) za energijo

  • Vsebuje stimulans nove generacije – teakrin (TeaCrine®)
  • Vsebuje izvleček zelenega čaja (standardiziran kot EGCG)
  • Idealen za pred treningom
  • Optimalen pri psihičnem in fizičnem stresu
  • Optimalna možnost, ko kofein ni več učinkovit

Kaj jeizdelek Theacrin?

Theacrine Shock je stimulans nove generacije v obliku kapsul. Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu.

Izdelek ob Teakrinu vsebuje še ekstrakt zelenega čaja EGCG. Zaradi te edinstvene sestave je Theacrine Shock idealen za uporabo pred vadbo ali v obdobju prisotnega duševnega stresa.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Theacrine Shock vsebuje 200 mg teakrina (TeaCrine®). Teakin je stimulans nove generacije. Pridobiva se iz rastline Cupuaçu ki je doma v Braziliji in kitajskega čajevca (Camellia Kucha). Razvrščen je kot alkaloid pod imenom 1,3,7,9-tetrametil. Prednost teakrina v primerjavi s kofeinom je v tem, da nanj ne razvijemo tolerance. Tudi v primeru redne uporabe ne. Teakrin tudi po več tednih uporabe deluje kot prvi dan pričetka uporabe..
Speed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč

Funkcionalnost in delovanje

Theacrine Shock vsebuje še 500 mg ekstrakta zelenega čaja EGCG. EGCG je katehin, ki ga najdemo v fitokemikalijah zelenega čaja in velja za najmočnejšo snov med polifenoli zelenega čaja. Uporaba EGCG je priljubljena v kombinaciji s kofeinom in od sedaj tudi teakrinom. Izdelek je idealen dodatek pred fizično aktivnostjo. Prav tako ga lahko vzamemo v obdobju, ko smo podvrženi mentalnemu stresu.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule za povečanje fokusa in energijeb

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Izdelek vsebuje kofein in izvlečke zelenega čaja EGCG zato se prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

kofein

Pakiranje

plastenka 90 kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte1-2 kapsuli 15-30 min pred vadbo

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Füllstoff: Mikrokristalline Cellulose, Grüntee-Extrakt (Blatt) 28%, Kapselhülle (Hydroxy­propylmethylcellulose, Farbstoff: Titandioxid), Theacrin (als TeaCrine®), Trennmittel: Magne­­siumsalze der Speisefettsäuren (pflanzlich).
 
vsebnost /100g NRV** /Portion** NRV**
Theacrin (als TeaCrine®) / / 200 mg /
Grüntee-Extrakt
(40% Epigallocatechingallat)
/ / 500 mg /

** doziranje = 2 Kap.
Ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Theacrine Shock Dose 81g / 5453001861739
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.