antioxidant stack
NATURAL ANTIOXIDANT -300g

NATURAL ANTIOXIDANT -300g

29.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Antioxidant stack je izdelek z najširšim spektrom vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, ki ciljno delujejo kot zaviralec-"uničevalec" prostih radikalov v organizmu.

VSE V ENEM antioxidant matrica za vaše zdravje

  • Izjemno močna kombinacija vseh antioxidantov
  • naravne sestavine z močnim antioxidativnim učinkom
  • Maksimalna zaščita celic pri stresu

Kaj je izdelek antioxidant stack?

Antioxidant stack je izvrstna matrika 17 hranil ( minerali, vitamini in slednimi elementi), ki izredno učinkovito delujejo na nevtraliziranju prostih radikalov( atomi, molekule, ioni ali kompleksi,)ki negativno vplivajo na imunski sistem saj uničujejo celice v našemt elesu in s tem povzročajo še vrsto drugih negativnih učinkov kot so hitro staranje,zmanjšujejo telesno sposobnost,uličujejo živčni sistem.Izdelek Antioxidant stack zagotavlja vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki jih dnevno potrebujemo,za preprečitev delovanja prostih radikalov

funkcionalnost izdelka?

Antioxidant stack je izdelek z najširšim spektrom vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, ki ciljno delujejo kot zaviralec-"uničevalec" prostih radikalov v organizmu. Sestavljen je iz 17 elementov( hranil) začenši z najbolj znanimi in široko uporabnimi vitamini C in E. Obogaten z dodatnimi minerali :

  • baker(sodeluje pri presnovi železa, energijskem metabolizmu, delovanju imunskega sistema,)
  • zink( rast in razvoj telesa, kosti, zobovja,vida, kože...)
  • mangan (presnovo maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin, regeneracijo hrustanca in obrambo proti oksidacijskemu stresu

Pomembno nalogo v celotnem spektru prit em izdelku ima seveda tudi :

  • selen (sodeluje v številnih metabolnih procesih, ščiti celice pred prostimi radikali, vzdržuje normalne lase in nohte, skrbi za normalno funkcijo imunskega sistema in -pri moških nastajanje sperme ter ima vlogo pri delovanju ščitnice. ) Zlasti zanimiva je kombinacija naslednjih elementov in sicer: N-acetil-cistein, alfa lipoična kislina in OPC (grozdne pečke) ki je ena izmednajmočnejših kombinacij antioksidantov, ki jih je mogoče trenutno sestaviti. A to še ni vse saj izdelek vsebuje dodatno resveratrol, kvercetin in koencim Q10 dajejo izdelku dodatno moč.
     

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Antioxidant stack je "must have" izdelek pri povečanih telesnih aktivnostih saj skrbi za zdravo in močno celico ter številne druge fukcije v telesu. Z najširšim spektrom antioksidantov ki ciljno delujejo kot zaviralec-"uničevalec" prostih radikalov v organizmu bo telo popolnoma vitalno in zdravo. In kako je že-V ZDRAVEM TELESU JE TUDI ZDRAV DUH

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kprađek 300g –z vitamini-antioxidanti in slednimi elementi

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 300 g

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3 kap dnevno  po obroku z veliko tekočine

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Acai Jagode -extrakt (sadež), borovnica v prahu, Holunder Extrakt (sadež), Ekstrakt peteršilja (steblo), Cimet, Acerola Extrakt (Blüte), Sladilo (Steviolglycoside), Ekstrakt popra (sadeć).
 
vsebnost kapsula NRV* odmerek** NRV*
Vitamin C     80mg  
Acai jagode -Extrakt     3700mg  
Borovnica  v prahu   / 2000 mg  
Holunder Extrakt
   davon Polyphenole
  / 2000 mg
80 mg
 
Petersilj- Extrakt   / 1000 mg  
Cimet   / 300 mg  
         
Črni poper- Extrakt
   od tega  Piperin
  / 2,1mg
  2,0mg
 
         
        /
* dnevne vrednosti
** doziranje =3 kap
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Antioxidant stack plastenka 300 g / 5453001866024
Izdelano v skladu z GMP / HACCP-Konceptom

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.