Ultra A-Z vitamini in minerali
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

17.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Ultra A / Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.

Multivitaminska formula z dodanimi minerali in elementi v sledeh, ekstraktom zelenega čaja in izvlečki grozdnih pečk

  • 13 mineralov in elementov v sledeh
  • Kompleks 14 vitaminov
  • Veliki odmerki vitamina C in vitamina E
  • Vsebuje izvlečke grozdnih pečk in zelenega čaja
  • Hranilne snovi se sproščajo in absorbirajo postopoma
  • Zagotavlja vse dnevno potrebne vitamine

Kaj je izdelek ultra a/z?

Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timereleasing učinka” se te snovi sproščajo enakomerno skozi ves dan in podpirajo normalno in pravilno delovanje organizma v odnosu do pomembnih fizioloških in presnovnih funkcij. >Ultra A/Z vsebuje ekstrakt grozdnih pečk in ekstrakt zelenega čaja, zato ima še posebej visoko vsebnost vitamina C in E.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Ultra A/Z je posebna matrika najbolj pomembnih vitaminov, mineralov, elementov v sledeh in funkcionalnih rastlinskih izvlečkov. Vse vsebovane snovi delujejo kot regulator snovi v telesu in podpirajo pravilno delovanje več procesov v telesu. Številni vitamini in minerali v Ultra A/Z  vplivajo na normalno delovanje imunskega in živčnega sistema, na regulacijo hormonskega sistema, na sintezo beljakovin, na pravilno delovanje ščitnice, na presnovo energije in zmanjšanje utrujenosti

funkcionalnost izdelka?

Vitamini, minerali in elementi v sledeh so bistvenega pomena za splošno zdravje. Na splošno velja, da vseh 27 vitaminov in mineralov iz Ultra A/Z najdemo v najrazličnejših živil, kot so meso, ribe, mlečni proizvodi, sadju in zelenjavi. Vendar je potrebno vedeti, da zaradi predelave vsebujejo izredno mali delež le-teh. Prav tako je težko zagotoviti vse potrebne fitokemikalije, kot jih najdemo v ekstraktu grozdnih pečk in zelenemu čaju.Vitamin kompleks v Ultra A/Z, je sestavljen iz 14 vitaminov (A, B, C, D, E in K). Vitamina C in E sta pomembna za pravilno delovanje in zdravje imuinskega sistema, za zaščito celic pred prostimi radikali. Vitamin C prispeva tudi k normalni tvorbi kolagena, ki je pomemben za pravilno delovanje hrustanca, kosti, zob, dlesni in kože. Vitamin B skupine so pomembni za presnovo energije, prispevajo k zmanjšanju utrujenosti. Biotin (vitamin B7 in vitamin H) je še posebej pomemben za zdravje las in nohtov. Vitamin D pospešuje absorbcijo kalcija, potreben je za normalno rast in mineralizacijo zob in kosti. Vitamin K vpliva na koagulacijo v krvi.

 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Ovalna tableta – 750 mg –z  vitamini, minerali in slednimi elementi

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 150tab

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 krat dnevno eno tableto po obroku z veliko tekočine

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 
sestava Calciumsalze der Orthophosphorsäure, Grüntee-Extrakt (Blätter), Vitaminmischung (L-Ascorbinsäure, Nicotinamid, DL-alpha-Tocopherylacetat, Calcium-D-pantothenat, Thiaminmononitrat, Riboflavin, Pyridoxinhydrochlorid, Retinylacetat, Pteroylmonoglutaminsäure, D-Biotin, Cholecalciferol, Cyanocobalamin), Füllstoff: microcristalline Cellulose, Calciumcarbonat, Traubenkern-Extrakt, Magnesiumcarbonat, Magnesiumoxid, Kaliumchlorid, Trennmittel: Magnesiumsalze von Speisefettsäuren und Baumwollsaatöl (gehärtet), Eisendiphosphat, Bindemittel: Polyvinylpyrrolidon, Mangansulfat, Zinkoxid, Kupfersulfat, Phytomenadion, Chromchlorid, Beta-Carotin, Natriumselenat, Natriummolybdat, Natriumiodid, Trennmittel: Siliciumdioxid.
 
vsebnost /100g NRV* /Portion** NRV*
Vitamin A / / 800 µg 100 %
Vitamin D / / 5.00 µg 100 %
Vitamin E / / 60 mg 500 %
Vitamin K / / 75 µg 100 %
Vitamin C / / 200 mg 250 %
Thiamin / / 1.10 mg 100 %
Riboflavin / / 1.40 mg 100 %
Niacin / / 16 mg 100 %
Vitamin B6 / / 1.40 mg 100 %
Folsäure / / 200 µg 100 %
Vitamin B12 / / 2.50 µg 100 %
Biotin / / 50 µg 100 %
Pantothensäure / / 6.00 mg 100 %
ß-Carotin / / 20 µg /
Kalium / / 50 mg 3 %
Chlorid / / 45 mg 6 %
Calcium / / 120 mg 15 %
Phosphor / / 53 mg 8 %
Magnesium / / 75 mg 20 %
Eisen / / 4.00 mg 29 %
Zink / / 5.00 mg 50 %
Kupfer / / 1.00 mg 100 %
Mangan / / 2.00 mg 100 %
Selen / / 55 µg 100 %
Chrom / / 40 µg 100 %
Molybdän / / 50 µg 100 %
Jod / / 75 µg 50 %
Epigallocatechingallat (EGCG) / / 200 mg /
Proanthocyanidin (OPC) / / 100 mg /
* dnevne vrednosti
** doziranje= 2 Tabletten
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Ultra A-Z plastenka 135 g / 5453001854144
Izdelano v skladu z GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.