Notice: Undefined index: name in /home/peak01/domains/peak.si/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_product_product.php on line 314
Proteini najvišje kakovosti
Anabolic Protein Selection - 1800g
AKCIJA

Anabolic Protein Selection - 1800g

42.90€ 33.90€ -21%
Dobavljivo: Ni na zalogi
Anabolic Protein Selection vsebuje sirotkine proteini najvišje kakovosti, ki se zelo hitro absorbirajo in takoj oskrbijo mišice s pomembnimi hranili.

Sirotkine beljakovine z visokim odstotkom aminokislin

  • 80% sirotkinih beljakovin (izlotat, hidrolizat in koncentrat) in izolata sojinih beljakovin
  • Dodatek 5g L-levcina
  • redna kontrola v nedovisnem inštitutu Arotop Nemčija
  • Za pridobivanje in vzdrževanje mišične mase
  • Idealna izbira zjutraj, pred in po treningu

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost

povečuje pusto mišično maso

Brez glutena

nizka vsebnost Oh

s sladili

Kaj je Anabolic protein selection?

Anabolic Protein Selection je sestavljen iz izolata, hirolizata in koncentrata sirotkinih beljakovin. Beljakovinska matrika je dopolnjen s sojinim izolatom. Zaradi specifične sestave je za Anabolic Protein Selection značilna hitra absorpcija.

Izdelek odlikuje dodanih 5 g l-levcina, ki velja za najbolj anabolno in najpomembnejšo aminokislino. Vsebuje še encim laktazo in 10 pomembnih vitaminov.

Izdelek je redno testiran v največjem neodvisnem laboratoriju za prehransko diagnostiko Arotop v Mainzu v Nemčiji. Dodelili so mu certifikat kakovosti za doseganje najvišjih standardov kakovosti.

Kaj lahko pričakujem od Anabolic protein selection?

Anabolic Protein Selection je proteinski izdelek najvišje kakovosti. Vsebuje visoke deleže vseh pomembnih aminokislin in prebavnih encimov. Za izdelek je značilna izredno hitra absorbcija in takojšnja oskrba telesa z aminokislinami.

Takšna kombinacija in razmerje hranil, skrbi za hitrejšo presnovo maščob in oskrbi telo z aminokislinami in ostalimi hranili. Zato je izredno pomembno, da izdelek uživamo zjutraj in po treningu ter tako telesu zagotovimo konstantno oskrbo z aminokislinami.

Funkcionalnost in delovanje:

Anabolic Protein Selection vsebuje različne frakcije sirotkinih beljakovin, in sicer koncentrat, izlolat in hidrolizat. Vsebuje osnovno frakcijo beljakovin (koncentrat) in kompleksne frakcije (izolat in hidroliat), ki se najhitreje absorbirajo in zagotovijo takojšno oskrbo hranil. Zanje je značilen izredno kakovosten aminokislinski profil. Vsebujejo kar 46% EAA in 26% BCAA, zelo pomembno pa je poudariti kar 5 g dodanega levcina. Levcin je najpomembnješa aminokislina.

Belajkovinsko matriko dopolnjuje še izolat sojinih beljakovin. Zanj je značilna hitra absorpcija in dopolnjuje aminokislinski spekter z visko vsebnostjo arginina.

Izolat in hidrolizat poskrbita, da mišice dobijo potrebn hranila 15-20 min po aužitju izdelka. Prispevajo tako k ohranjanju mišične mase v fazi diete, kot tudi pri izgradnji mišične mase.

Izdelek vsebuje še encim laktazo in 10 pomembnih vitaminov.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prašek za izdelavo beljakovinskega napitka z vitamini.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – acesulfam-K, sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

mlečne beljakovine, soja

Pakiranje

vakumsko pakiranje 1800 g

Okusi

čokolada / vanilija / jagoda / Cookies & Cream /

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 30 g praška ( 2 merice ali 3 jedilne žlice ) v 300-500 ml vode ali mleka 1-2x dnevno za dopolnitev potreb po beljakovinah

Sestavine

Sirotkine beljakovine (22% koncentrat, 22% izolata, 3% hidrolizata), 44% izolata sojinih beljakovin, 5% L-levcin, arome, citronska kislina, emulgator: sojin lecitin, sladila (suklaroza, acesulfam-K), laktaza, mešanica vitaminov (L-askorbinska kislina, nikotinamid, DL-alfa-tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, tiamin mononitrat, riboflavin, piridoksin hidroklorid, pteroilmonoglutaminska kislina, D-biotin, cianokobalamin).

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

100 g

30g (odmerek)

GDA*

Kalorična vrednost

1486 kJ / 350kcal

446kJ / 105kcal

5 %

Beljakovine

80 g

24g

48,0 %

Ogljikovi hidrati

2.50 g

0.70 g

0 %

Maščobe

2,80g

0,80 g

1 %