stcker night caps
STACKER2 NIGHT CAPS -60kap

STACKER2 NIGHT CAPS -60kap

 močna formula za dober in trden spanec z dodanim melatoninom

  • Vsebuje rastlinske izvlečke proti stresu
  • Vsebuje melatonin
  • Vsebuje trypthophan
  • Vsebuje theanin
  • Namenjeno uporabi pred spanjem

 

Kratek opis funkcije: Stacker2 Night caps

 Je najsodobnejši dodatek za dober spanec, zasnovan posebej za uporabo pred spanjem.

Dobro utemeljena formula vsebuje zelo močne substrate 5-HTP in melatonin kot glavne aktivne sestavine, kot tudi 11 sinergijskih hranil ki zaokrožujejo izdelek na formulo za popolno spanje.

Kaj lahko pričakujem od izdelka?

Stacker 2 night caps je  dodatek za spanje "vse-v-enem", ki vam nudi vrsto močnih substratov, predvsem melatonin in 5-HTP, ki v povezavi vplivajo na mirno in globoko spanje Intenzivni spanec je še posebej pomemben za športnike saj je le ta izredno pomemben za fizične in duševne procese regeneracije, ki pomembno vplivajo na delovanje in doseganje fizičnih ciljev (vključno z izgradnjo mišic).


Funkcionalnost in delovanje:

Spanje je faktor regeneracije človeškega telesa in vseh njegovih procesov, vključno s procesi rasti mišic in izgube maščobe, ki jih želimo doseči. Nasprotno, to pomeni, da tisti, ki nočnemu spancu ne dajejo ustreznega pomena, ne bodo nikoli mogli v celoti izkoristiti svojega športnega potenciala.
Vsebuje hormon spanja No.1 melatonin, ki nadzoruje ritem dneva in noči človeškega telesa. Pokazalo se je, da prenizka raven melatonina povzroča motnje spanja in tako preprečuje optimalne procese regeneracije in obnavljanja mišic. Pomanjkanje spanca je povezano tudi s slabšo presnovo, povezano s povečano lakoto in hrano, ki ne le upočasni želeno izgubo maščobe, temveč jo lahko celo popolnoma ustavi.

Druga ključna sestavina je 5-HTP (5-Hydroxytryptophan), ki je v nasprotju s svojim kemičnim predhodnikom L-triptofanom skoraj popolnoma spremenjen v serotonin v telesu.

Serotonin je nevrotransmiter, ki spodbuja sproščanje endogenega melatonina preko različnih mehanizmov in je zato povezan z izboljšano kakovostjo spanja.

Sleep & Dream je dopolnjen z drugimi sinergijskimi substrati, vključno s prahom korenine baldrijana, ekstraktom melise, ekstraktom hmelja in še veliko več.
Valerijana je znana rastlina v tradicionalni medicini, saj se njen ekstrakt pogosto uporablja za lajšanje motenj spanja in nemir. Z izvlečki hmelja in melise Sleep & Dream ponuja številne druge rastlinske izvlečke, za katere je znano, da se uporabljajo na področju spanja in obvladovanja stresa.
Poleg tega je proizvod obogaten z teaninom. Teanin na splošno velja za naravni relaksant in adaptogen.
 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

STACKER NIGHT CAPS  (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

kapsule s rastlinskimi izvlečki za dober spanec

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo sladila
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok.
Če hkrati jemljete andidepresive se pred uporabo izdelka sleep&dream posvetujte s svojim zdravnikom .
Po neposredni uporabi tega izdelka se lahko zmanjša sposobnost refleksov in zato ni priporočljivo jemanje izdelka pred vožnjo.

ne vsebujejo alergenov

Pakiranje

kartonsko pakiranje 60kap

Sestavine

Na kapsulo: Melatonin 0.5mg,  5-HTP(5-Hydroxytryptophan)25mg, Magnesiumove soli  citronske kisline 75mg, melisa 20mg, ekstrakt hmelja(plod), ekstrakt grifonie( seme), ekstrakt pasionke 25mg L-theanin25mg, trypthophan 25mg, Izvlečki sivke, biotin 50mcg, valeirjana-korenina 55mg
 

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

zaužijte do 3  kapusle dnevno z čim več tekočine najbolje pred spanjem

Proizvaja: stacker2 Europe
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

         
        /

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack 2000g

Whey Concentrate double pack 2000g

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
29.90€ 35.80€
SPEED SERUM-300GR

SPEED SERUM-300GR

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe. Poleg ekstrakta zelenega čaja, guarane, kofeina, glukor..
19.90€
ULTRA A/Z -150TAB

ULTRA A/Z -150TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
9.90€
VEGAN PROTEIN isolat - 750g

VEGAN PROTEIN isolat - 750g

kratek opis: Vegan Protein Fusion predstavljo 100% naravne in čiste rastlinske beljakovine, ki so idealen dodatek za vegane in ljudi z intoleranco na določena živila...
11.90€ 14.90€
GLUCOFAST -3KG

GLUCOFAST -3KG

Kratek opis? ZGlucofast je škrobni hidrolizat z glikemičnim indeksom 115. Glucofast nam pod izotoničnimi pogoji daje večjo količino energije kot monosaharidi (glukoza ..
16.90€