Dobavljivost in dostava

Dobavljivost:
Podjetje se zavezuje, da bo blago  dostavilo v najkrajšem možnem času, ki je za izdelke označenih z "Na zalogi" običajno od 1 do 2 delovna dni, izjemoma do 2 do 3 delovnih dni ali več. V takšnem primeru vas bomo obvestili s pomočjo komunikacijskih sredstev, ki ste jih navedli ob vaši prijavi. Za izdelke označene s "Prednaročilo" se pričakuje ponovna dobava, vendar je rok dobave več kot 8 delovnih dni; kupec lahko artikel doda v košarico in izvede nakup kot nakup s prednaročilom. Vse oznake o dobavljivosti so informativne in se redno osvežujejo!

 
Kdaj
Dostava se vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, tako da boste pošiljko pričakovali.
 
Kdo
Naročeno blago dostavljamo s pogodbeno dostavno službo (Pošta Slovenije). 
 
Stroški
Pri nakupu izdelkov nad 39,99 EUR z DDV krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje Velmark d.o.o., ki upravlja spletno trgovino.
V primeru naročil do 39,99 EUR z DDV, se kupcu zaračunavajo pavšalni stroški dostave v višini 5,00 EUR (z vključenim DDV).
 
OPOZORILO: Ob prevzemu pošiljke vam Pošta Slovenije zaračunava provizijo za kupnino po ceniku Pošte Slovenije.
(informativni cenik je na dan 15.11.2011):
 
Vrednost kupnine  Cena
do 96,00 € 0,96 €
od 96,00 € do 501,00 € 1% vrednosti odkupnine
nad 501,00 € 5,01 €

Kam
Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov. 

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.
Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo ali prevzem na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.