Izdelava spletne trgovine Peak

 

Spletna trgovina Peak – Feel the difference!

Uspešna spletna trgovina temelji na enostavni in učinkoviti predstavitvi izdelkov z dobro uporabniško izkušnjo. Vsaka internetna stran mora biti prilagojena ciljni skupini kupcev, še posebej, če gre za neposredno prodajo preko spleta.

 

Peak Slovenija spada med novejše blagovne znamke na trgu športne prehrane in specializiranih prehrambenih dopolnil za športno aktivne osebe. Cilj spletne trgovine www.peak.si ni samo prodaja izdelkov, ampak tudi podrobnejša predstavitev izdelkov za posamezne zvrsti športa.

 

Imamo samo 5 sekund časa, da novega obiskovalca spletne trgovine prepričamo, da Peak.si ponuja prav to, kar išče.

Sam projekt je zajemal prenovo spletne trgovine z uporabo novih marketingških smernic na področju spletne prodaje in uporabljene tehnologije. Želeli smo hitro in pregledno navigacijo, ter za obiskovalce enostavno uporabo spletne strani. Zasnovali in izdelali smo odzivno internetno trgovino, na kateri smo gradili dodatne funkcionalnosti, tako da v spletni trgovini Peak ne manjka orodji za pospeševanje prodaje, katerih bodo veseli prav vsi kupci. 

 

HTTPS SSLVarnost in zasebnost spletne trgovine

Spletna trgovina Peak je na nivoju varovanja osebnih podatkov obiskovalcev in kupcev izdelana v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. V skladu z zakonom so nameščena vsa orodja, ki preprečujejo zlorabo, kupcu v trgovini omogočajo varnost in zasebnost. Trgovina ima nameščen tudi domenski SSL certifikat s 256 bitno enkripcijo, kar pomeni, da vsa komunikacija med strežnikom spletne trgovine in brskalnikom obiskovalca poteka po varnostno kodiranih komunikacijskih kanalih. 

 

 

Veseli smo, da so pri podjetju Velmark d.o.o. izdelavo spletne trgovine zaupali Multimedija.net, ki je pod blagovno znamko qStom na svoj portfelj dodala še eno spletno trgovino:
Peak – Feel the difference! Slogan Peak blagovne znamke je “Nutrition with the winning mission” in prepričani smo, da so z izbiro izvajalca na zmagovalni poti.