PEAK VIP Klub

Kaj je VIP klub?

 

VIP CENE  NE VELJAJO ZA IZDELKE KI SO V AKCIJI, KI IMAJO ODZNAKO ZADNJA CENA ALI PA ČE SO V PONUDBI MESECA!!!


VIP klub je namenjen najbolj zvestim uporabnikom spletne trgovine peak.si. Članom PEAK VIP kluba pripadajo ekskluzivne ugodnosti, s katerimi so deležni posebnih ekskluzivnih popustov skozi celo leto!!!

Ugodnosti za člane VIP kluba:
 VIP - Zlata:

 - 20% na vsak nakup,
 
 
Kako postati PEAK.SI VIP član?


Članstvo v VIP klubu pripada vsakemu uporabniku,  ki opravi vsaj en nakup v enkratnem znesku 249,90  EUR (VIP - zlati).
ČLANSTVO IN POSAMEZNI VIP STATUS TRAJA ENO LETO!

Kaj to pomeni?
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min. 249,90 EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – zlati, ki vam bo v  naslednjih 365 dni od dneva nakupa  omogočal vse nadaljnje nakupe po znižani ceni za 20%, ne glede na višino naročila!!!

Kako uveljavljam akrtico?
Na e-mail naslov dobite popustniško KODO katero v obdobju 365 dni od prvega nakupa uporabljate tako, da jo vpišete v polje ob zaključku nakupa na kar sistem avtomatično obračuna 20% popust !
 
 

PRI PEAK.SI VAM ZAGOTAVLJAMO, DA NE PONUJAMO VIRTUALNIH POPUSTOV NA NAVITE CENE, KI NIKOLI NISO V VELJAVI, PAČ PA REALNE IN DEJANSKE POPUSTE NA DEJANSKE CENE!!!
 
Podaljševanje VIP statusa
Posamezni VIP status se prekine z potekom 365 dni od dneva nakupa..
Za podaljšanje statusa je potrebno po poteku VIP statusa v naslednjem letu narediti ponovni nakup v vrednosti 249,90 EUR.
 
Druge akcije in ugodnosti
Kupci s pridobljenimi VIP statusi so deležni v nadaljevanju takojšnjih popustov, brez omejitev količin nakupa, razen pri izdelkih , ki so v akciji, ponudbi meseca ali z oznako zadnja cena kjer se popust 20% ne obračuna!