applied amino fuel eaa
AMINO FUEL EAA -390g

AMINO FUEL EAA -390g

Kratek opis izdelka ?

Aminokisline vsebujejo 8 esencialnih aminokislin z dodanim histidinom in cisteinom. Vsebujejo tudi aminokislino L-tirozin in dodan glutamin . Aminofuel EAAso proizvedene s pomočjo revolucionarnega proizvodnega procesa, za katerega je značilna hitra in popolna topnost v vodi kar omogoča abosrbirajo v le 10 minutah. Obogatene so z izredno pomembnim hranilom Astraginom,ki številen pozitivne učinke( nadaljevanje).

Kako deluje Amino fuel EAA ?

E>Esencialne aminokisline so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic. Izdelku je dodan ASTRAGIN, ki je naravni katalizator ( prevodnik sveh hranil v telesu). Njegove lasnosti so: povečuje absorbcijo aminokislin do 62%,povečuje absorbcijo vitaminov do 50%; absorbcijo glukoze do 57%,povečuje občutljivost inzulina za 38%, poveča AZP ( adenozin trifosfat ) za 18%, zmanjšuje krvni sladkor za 19%, povečuje absorbcijo glikogena v mišice za 60%!

Aamino fuel EAA pospešuje rast in vzdrževanje mišične mase. Zagotavlja izredno hitro oskrbo z vsemi esencialnimi aminokislinami.

Za športnike so EAA zelo pomembne ne le kot samo gradbeni material za mišice ter druga tkiva, ampak tudi zato, ker lahko stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma mišično rast .preko normalne meje takrat, ko njihova količina zelo naraste v mišičnem tkivu. Kot »vžigalnik« za povišano sintezo nam služijo BCAA, predvsem L-levcin, medtem, ko EAA skrbijo, da »gradbenega materiala« ne zmanjka

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

AMINO FUEL EAA

Izdelek

Prašek za pripravo aminkislinskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo sladila
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

ne vsebujejo alergenov

Pakiranje

plastenka s 390 EAA v prahu

Okusi

mešano sadje, robida.

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 13 g praška 2 merici cca 30 min pred telesno aktivnostjo

Sestavine

L-Leucin , L-Lysin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Phenylalanin, L-Threonin, L-Histidin-Hydrochlorid, L-Methionin, L-Tryptophan L-Tyrosin , L-Cystein,Glutamin ,Astragin, citronska kislina,sladila( sukraloza, acesulfam K

Proizvaja:APPLIED NUTRITION
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

13gr / odmerek

GDA*

Okus:

mešano sadje, robida

 

 

Proteini
Maščobe
Ogljikovi hidrati

 

0
0
0,49

 

L-leucin
L-lysin
L-isoleucin
L-valin

 

3000mg
1000mg
1500mg
1500mg

/

L-Phenylalanin
L-Threonin
L-Methionin
L-Histidin

 

335mg
500mg
50mg
500mg

/

L-Tryptophan
Astragin
Glutamin

 

100mg
  45mg
2500mg

/

 

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
52.90€ 59.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
0.00€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€