BETA ALANIN - 240 kapsul
BETA ALANIN - 240 kapsul

BETA ALANIN - 240 kapsul

Peak
0 ocen | Napišite mnenje
Dobavljivo: Na zalogi
22.90€

Odličen dodatek za uporabo pred in po treningu. Za večjo moč in vzdržljivost mišic.

  • 4 000 mg beta alanina na odmerek
  • Vsebuje dodatek B-kompleksa
  • Namenjen uporabi pred in po treningu
  • Deluje še bolj učinkovito z dodatkom kreatina 

Kratek opis:

Beta alanin je aminokislina in glavna sestavina karnozina. Razpoložljivost karnozina v mišicah je povezana z zadostno količino beta alanina. Zaradi tega dejstva je beta alanin priljubljen dodatek, ki se uporablja v kombinaciji s kreatinom pred in po treningu. 

Beta alanin je obogaten z B-kompleksom, ki prispeva k normalni presnovi energije ter zmanjšuje utrujenost.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Beta alanin je zelo učinkovit dodatek. Namenjen je uporabi v času treninga, pred in po treningu. Še posebej učinkovit je v kombinaciji s kreatinom. Beta alanin je pomemben za optimizacijo razpoložljivosti karnozina v mišicah. Dodan ima B-kompleks, ki zmanjšuje utrujenost. 

Funkcionalnost in delovanje:

Beta alanin je aminokislina. Je amin asparaginske kisline. Beta alanin skupaj z aminokislinskim histidinom tvori di-peptidni karnozin. Karnosin se nahaja v povečanih koncentracijah v mišičju. Pri intenzivnih treningih se v telesu prične kopičiti večje število vodikovih ionov, kar povzroči padec ph v mišicah. Padec ph v mišicah pripelje do padca mišične moči in vzdržljivosti in do pekočega občutka v mišicah. Karnozin deluje kot nekakšna varovalna substanca, ki preprečuje prehitro zakisanost mišic. 

Beta alanin je funkcionalno izboljšan z B-kompleksom (folna kislina, niacin, vitamin B6 in vitamin B12). Pomagajo zmanjšati utrujenost in vplivajo na normalno delovanje imunskega sistema. Vitamini B6, B12 in niacin podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Folna kislina ima pozitiven učinek na normalno sintezo aminokislin, vitamin B6 vpliva na normalno presnovo beljakovin in ureja delovanje hormonov.

Beta alanin je še posebej učinkovit v kombinaciji s kreatinom. 

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Ocena Slabo           Dobro

BETA ALANIN

Izdelek

kapsule-aminokislina

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebuje sladil

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

ni alergenov

Pakiranje
 

plastenka  240kap, 950mg/kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 5 kapsule pred treningom in/ali po treningu z zadostno količino vode (2-3 dcl)

Sestavine

beta alanin (85%), kapsule (goveja želatina), barvila (titanov dioksid), sredstvo za strjevanje (magnezijev stearat), nikotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin.

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža:       Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

Prehrambene vrednosti 

 

 / 100 g

 5 kap / odmerek

 GDA*

Kalorična vrednost:

 

 

 

Beta Alanin 

      /

       4 000 mg

      /

 Niacin

  /

 4,0 mg

 

Folna kislina

 /

 100 µg

 

Vitamin B6, B12

 /

 0,35 mg, 0,63 µg

 

Prodajne uspešnice

EPA DHA GLA-90KAP

EPA DHA GLA-90KAP

Kratek opis: EPA/DHA/GLA  izdelek je sestavljen iz visoko kakovostnih ribjih maščob ter svetlinovega olja, ki sta bogata z esencialnimi omega-3 in omega-6 maščobnimi k..
12.90€
BCAA TST - 500gr

BCAA TST - 500gr

Kratek povzetek: Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala ..
29.90€
MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG

MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG

Kratek opis: Micelarni kazein je skrbno filtrirana mlečna beljakovina. Njegova biološka vrednost in kakovost aminokislinske sestave (BV, PCDAAS, PER) presegata obi..
27.90€
Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg

Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg

  Kratek opis:      Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in..
29.90€ 35.04€
DELICIOUS WHEY PROTEIN-1KG

DELICIOUS WHEY PROTEIN-1KG

Kratek opis: Gre za mešanico koncentrata in izolata sirotke. Vsebuje kar 48% EAA in 27% BCAA, dodane ima še encime in 10 vitaminov. Beljakovine so izredno kremaste, na..
22.90€