L-karnitin za izgubo maščobe
CARNITIN-100KAP

CARNITIN-100KAP

14.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Vnos L-karnitina pospeši izgorevanje maščobnih kislin med vadbo, izboljša porabo kisika pri intenzivnih dolgotrajnih naporih ter zmanjša porabo glikogena.

Aminokislina, pomembna za transport maščobnih kislin

  • 1000 mg carnitina
  • 50 mg holina na kapsulos
  • B-kompleks
  • Namenjeno uporabi pred treningom in zjutraj

vpliva na izgubo maščobe

Brez OH

Kaj je Carnitin?

L-karnitin je aminokislina, ki pospeši izgorevanje maščobnih kislin med vadbo, izboljša porabo kisika pri intenzivnih in dolgotrajnih naporih ter zmanjša porabo glikogena. Posledice so manjša maščobna masa, večja vzdržljivost in zamik utrujenost pri treningu. Izdelek je namenjen vsem, ki želijo s pomočjo redne vadbo doseči čim boljše rezultate pri izgorevanju maščob.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Predvsem boljši prenos in presnovo maščob, več energije in hitrejšo izgubo maščobe. Karnitin ni čudežno hranilo vendar je nenadomestljivo pri doseganju zastavljenega cilja-izgubi maščobe.

Funkcionalnost in delovanje:

Karnitin ima še več prehrambeno-fizioloških funkcij kot posamezne aminokisline. Pri športnikih je cenjen predvsem zaradi svoje funkcije prenašaleca prostih maščobnih kislin v mitohondrije, kjer se porabijo za energijo. Deluje antioksidativno in je priljubljen dodatek pred treningom zaradi izboljšane regeneracije.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule za pospeševanje izgoprevanja maščob

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

ne vsebuje alergenov

Pakiranje

plastenka 100kap/1000mg

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3 kapsule 10-15 min pred treningom z zadostno količino vbode (2-3 dcl)/p>

Sestavine

L-Carnitin-Tartrat (74%), Cholinbitartrat (12%), ovoj kausple( goveja želatina), barvilo Titandioxid, sredstvo za strjevanje : Magnesiumstearat, Nicotinamid, Thiaminmononitrat.

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

2 kap (odmerek)

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

L-carnitin

1000mg

 

 

L-carnitin tatrat

1470mg

 

 

L-holin

100mg

 

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.