EAA TST-500gr
EAA TST-500gr

EAA TST-500gr

Peak
0 ocen | Napišite mnenje
Dobavljivo: Ni na zalogi
29.90€

Esencialne aminokisline EAA TST s hitro absorpcijo 

  • Esencialne amonokisline TST (Total Solution Technology)
  • Z dodanim tirozinom
  • 49% BCAA in 25% L-levcina
  • NOVO: Posebna formula izdelana po priporočilih WHO
  • NOVO: Izbojšan okus in naravna barvila
  • Idealen dodatek pred, med in po treningu

Kratek opis:

Esencialne aminokisline (EAA) vsebujejo 8 esencialnih aminokislin z dodanim histidinom in cisteinom. Vsebujejo tudi aminokislino L-tirozin. EAA TST so proizvedene s pomočjo revolucionarnega proizvodnega procesa, za katerega je značilna hitra in popolna topnost v vodi – TST. Postopek TST omogoča, da se EAA abosrbirajo v le 10 minutah. Obogatene so z B-kompleksom, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in normalni presnovi energije.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

EAA TST pospešuje rast in vzdrževanje mišične mase. Zagotavlja izredno hitro oskrbo z vsemi esencialnimi aminokislinami.


Funkcionalnost in delovanje:

Esencialne aminokisline so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic.

Za športnike so EAA zelo pomembne ne le kot samo gradbeni material za mišice ter druga tkiva, ampak tudi zato, ker lahko stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma mišično rast .preko normalne meje takrat, ko njihova količina zelo naraste v mišičnem tkivu. Kot »vžigalnik« za povišano sintezo nam služijo BCAA, predvsem L-levcin, medtem, ko EAA skrbijo, da »gradbenega materiala« ne zmanjka.

EAA lahko zaužijemo same, lahko pa tudi skupaj ali pa kratek čas po zaužitju beljakovinskih napitkov za izboljšanje biološke vrednosti le-teh. Lahko pa jih zaužijemo tudi skupaj z BCAA. Kombinacija EAA z BCAA ali EAA s sirotko, skupaj z ogljikovimi hidrati, poveča anabolni učinek. Takšna kombinacija je priporočljivaz ogljikovimi hidrati izjemno poveča anabolični efekt EAA. Takšna kombinacija je priporočljiva pred, med ali po treningu.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Ocena Slabo           Dobro

EAA TST (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za pripravo aminkislinskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

Sladila: acesulfam k, sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

soja

Pakiranje

plastenka 500 gr

Okusi

 češnja,mangomelona,oranža

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 14 gr 2 merici ( priložena v plastenki) v 3-4 dcl vode pol ure pred treningom

Sestavine


L-Leucin (18,8%), L-Lysin-Hydrochlorid (13,4%), L-Isoleucin (9,4%), L-Valin (9,4%), L-Phenylalanin (9%), L-Threonin (5,4%), L-Histidin-Hydrochlorid (4,5%), L-Methionin (3,8%), L-Tryptophan (1,8%), L-Tyrosin (1,8%), L-Cystein (1,5%), Emulgator: SOJAlecithine (GSO), Barvila Karmin-Ekstrakt (Češnja), Beta-Carotin (bei Geschmacksrichtung Mango-Melon und Fresh Orange), Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin. sredsvo za kisanje: citronska in jabolčna kislina

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

14gr / odmerek

GDA*

Okus:

češnja, oranža, mangomelona

 

 

Niacin
Vitamin B6
Vitamin B12

 

 2.40mg
 0.21mg
 0.38ug

15%
15%
15%

L-leucin
L-lysin
L-isoleucin
L-valin

 

 2600mg
 1500mg
 1300mg
 1300mg

/

L-Phenylalanin
L-Threonin
L-Methionin
L-Histidin
 

 

 1250mg
   750mg
   520mg
   500mg

/

L-Tryptophan
L-Tyrosin
L-Cystein

 

  250mg
  250mg
  205mg

/

 

Prodajne uspešnice

EPA DHA GLA-90KAP

EPA DHA GLA-90KAP

Kratek opis: EPA/DHA/GLA  izdelek je sestavljen iz visoko kakovostnih ribjih maščob ter svetlinovega olja, ki sta bogata z esencialnimi omega-3 in omega-6 maščobnimi k..
12.90€
BCAA TST - 500gr

BCAA TST - 500gr

Kratek povzetek: Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala ..
29.90€
MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG

MICELLAR CASEIN PROTEIN-1KG

Kratek opis: Micelarni kazein je skrbno filtrirana mlečna beljakovina. Njegova biološka vrednost in kakovost aminokislinske sestave (BV, PCDAAS, PER) presegata obi..
27.90€
Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg

Double Pack - Whey Protein Concentrate 2 x 1kg

  Kratek opis:      Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in..
29.90€ 35.04€
DELICIOUS WHEY PROTEIN-1KG

DELICIOUS WHEY PROTEIN-1KG

Kratek opis: Gre za mešanico koncentrata in izolata sirotke. Vsebuje kar 48% EAA in 27% BCAA, dodane ima še encime in 10 vitaminov. Beljakovine so izredno kremaste, na..
22.90€