Arginin za povečano vzdržljivost
ARGININ - 120 KAP

ARGININ - 120 KAP

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Ni na zalogi
Minimalna količina za naročilo: 100
Z zaužitjem L-arginina pred aktivnostjo dosežemo hiter in pospešen dotok krvi v mišice, večjo vzdržljivost in manjšo utrujenost.

Aminokislina in predhodnik dušikovega oksida

  • 700 mg L-arginina na kapsulo
  • dodan Vitamin B-kompleks
  • za močan mičišni pump
  • Idealen za pred treningom

Posredno vpliva na mišično maso
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost in moč

Zvišuje maso

Brez OH

Kaj je Arginin?

je ena izmed najpomembnejših aminokislin, ki so vključene v mnoge procese v telesu.Pri aktivni populaciji je arginin zelo priljubljen. Znan je kot predhodnik dušikovega oksida.Prispeva k povečanju dotoka krvi v mišice, zmanjševanju utrujenosti in vzdrževanju energetske presnove.

Kako deluje Arginin?

Z zaužitjem L-arginina pred aktivnostjo dosežemo hiter in pospešen dotok krvi v mišice ter s tem dosežemo večjo moč, vzdržljivost in manjšo utrujenost. Učinki arginina so odvisni od posameznikovih ciljev (povečanje mišične mase, vzdržljivost, itd.), od odmerka, aktivnosti in prehranjevalnih navad.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapusle-predhodnik dušikovega oskida

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – acesulfamK/sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

ne vsebuje alergenov

Pakiranje

plastenka 120kap/1000mg

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 3 kapsule 10-15 min pred treningom z zadostno količino vbode (2-3 dcl)/p>

Sestavine

L-Arginin-Hydrochlorid (86%), Kapsula(goveja želatina), Barvila: Titandoksid, sredstvo za strjevanje:magneziumstearat( rastlinskega izvora), Nikotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin.

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

3 kap (odmerek)

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

L-arginin

2100mg

 

 

Niacin

24mg

 

 

Vitamin B6, B12

2,10ug/2.75ug

 

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.