BCAA kapsule
BCAA CAPS - 220kap

BCAA CAPS - 220kap

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Aminokisline z razvejano verigo L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so vir za pospešeno gradnjo mišične mase.

BCAA v kapsulah –  številka 1 med aminokslinami (količina/cena/kakovost)
 

  • 8 g aminokislin BCAA na odmerek
  • Razmerje 2:1:1 (levcin : izolevcin : valin)
  • B-kompleks
  • Namenjeno uporabi pred, med in po treningu

Pospešuje
gradnjo

Preprečuje
katabolizem

vpliva na hitro regeneracijo

Brez glutena

Brez OH

brez sladil

Kaj so BCAA ?

Aminokisline z razvejano verigo (na kratko BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin spadajo k esencialnim aminokislinam. BCAA so gradnik in vir signala za pospešeno gradnjo mišične mase. BCAA (predvsem L-levcin) stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma pospešujejo rast mišic.

Kako deluje BCAA?

BCAA so znane kot gradnik ter glavni vir za mišično rast. Zmanjšujejo telesno in psihično utrujenost. Koncentracija, hitrost reakcij in eksplozivna moč dlje časa ostanejo na visokem nivoju. Z uživanjem BCAA pred ali med treningom se prepreči proces katabolizma (razgradnja mišič) in se doseže večjo vzdržljivost mišic, hitrejšo regeneracijo in večji prirastek mišične mase.

BCAA močno povečajo izločanje inzulina, enega najpomembnejših hormonov, ki pospešuje rast mišic. Dodatek l-levcina vpliva na povečano insulogeno delovanje ogljikovih hidratov, izboljša se transport kreatina, glukoze ter ostalih aminokislin v celice.

Uporabne so v času diet, saj preprečujejo katabolizem oziroma razgradnjo mišic. Uravnavajo nivo sladkorja v krvi, da ta ne pade prenizko, kar povzroča lakoto in utrujenost. BCAA so edine aminokisline, ki gredo direktno iz tankega črevesja v kri in iz krvi v izvencelični prostor.BCAA je priporočljivo zaužiti skupaj z EAA, saj bomo tako zagotovili vse potrebne gradnike za maksimalno mišično rast. Če temu dodamo še 25-40 g visokoglikemičnih ogljikovih hidratov, se anabolna fukcija še dodatno poveča.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Aminokisline BCAA v kapsulah

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

S sladili – acesulfamK/sukraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

siroktine beljakovine

Pakiranje

plastenka 240kap/1000mg

Okusi

brez okus/

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 5 kapsul cca 30 min pred telesno aktivnostjo/p>

Sestavine

L-Leucin (42%), L-Isoleucin (21%), L-Valin (21%),kapsule-goveja želatina, sredstvo za strjevanje :Magnesiumstearat ,Nicotinskakislina, Calcium-D-Pantothenat, Pyridoxin-Hydrochlorid, Cyanocobalamin,barvila: Titandioxid (Kapselhülle).

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

5 kap (odmerek)

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

L-leucin

4000mg

 

 

L-valin

2000mg

 

 

L-isoleucin

2000mg

 

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.