EAA Esencialne aminokisline
EAA TST - 500 g

EAA TST - 500 g

29.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Esencialne aminokisline (EAA) vsebujejo 8 esencialnih aminokislin. Pospešujejo rast in vzdrževanje mišične mase.

Esencialne aminokisline EAA TST s hitro absorpcijo

  • Z dodanim tirozinom
  • 49% BCAA in 25% L-levcinak
  • NOVO: Posebna formula izdelana po priporočilih WHO
  • NOVO: Izbojšan okus in naravna barvila
  • Popolna topnost
  • Idealen dodatek pred, med in po treningu

Pospešuje
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost

Zvišuje maso

Brez glutena

Brez OH

s sladili

Kaj je izdelek EAA ?

Aminokisline (EAA) vsebujejo 8 esencialnih aminokislin z dodanim histidinom in cisteinom. Vsebujejo tudi aminokislino L-tirozin.EAA TST so proizvedene s pomočjo revolucionarnega proizvodnega procesa, za katerega je značilna hitra in popolna topnost v vodi – TST. Postopek TST omogoča, da se EAA abosrbirajo v le 10 minutah. Obogatene so z B-kompleksom, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in normalni presnovi energije.

Kako deluje EAA ?

E>Esencialne aminokisline so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic..

EAA TST pospešuje rast in vzdrževanje mišične mase. Zagotavlja izredno hitro oskrbo z vsemi esencialnimi aminokislinami.

Za športnike so EAA zelo pomembne ne le kot samo gradbeni material za mišice ter druga tkiva, ampak tudi zato, ker lahko stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin oziroma mišično rast .preko normalne meje takrat, ko njihova količina zelo naraste v mišičnem tkivu. Kot »vžigalnik« za povišano sintezo nam služijo BCAA, predvsem L-levcin, medtem, ko EAA skrbijo, da »gradbenega materiala« ne zmanjka

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

EAA TST (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za pripravo aminkislinskega napitka

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo sladila
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

ne vsebujejo alergenov

Pakiranje

plastenka s 500g EAA v prahu

Okusi

pomaranča, limona, jagoda-kivi, malina, borovnica, mangomelona, zeleno jabolko.

Rok trajanja
 

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 14 g praška 2 merici cca 30 min pred telesno aktivnostjo

Sestavine

L-Leucin (18,8%), L-Lysin-Hydrochlorid (13,4%), L-Isoleucin (9,4%), L-Valin (9,4%), L-Phenylalanin (9%), L-Threonin (5,4%), L-Histidin-Hydrochlorid (4,5%), L-Methionin (3,8%), L-Tryptophan (1,8%), L-Tyrosin (1,8%), L-Cystein (1,5%), Emulgator: SOJAlecithine (GSO), Barvila Karmin-Ekstrakt (Češnja), Beta-Carotin (pri okusih Mango-Melona in oranza), Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin. sredsvo za kisanje: citronska in jabolčna kislina

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

14gr / odmerek

GDA*

Okus:

pomaranča, limona, jagoda-kivi, malina, borovnica, mangomelona, zeleno jabolko.

 

 

Niacin
Vitamin B6
Vitamin B12

 

 2.40mg
 0.21mg
 0.38ug

15%
15%
15%

L-leucin
L-lysin
L-isoleucin
L-valin

 

 2600mg
 1500mg
 1300mg
 1300mg

/

L-Phenylalanin
L-Threonin
L-Methionin
L-Histidin
 

 

 1250mg
   750mg
   520mg
   500mg

/

L-Tryptophan
L-Tyrosin
L-Cystein

 

  250mg
  250mg
  205mg

/

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.