EPIC INTRA
EPIC INTRA-1500g
AKCIJA

EPIC INTRA-1500g

44.90€ 35.90€ -20%
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 35.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Kompletna formula za med treningom sestavljena iz izbranih aminokislin , ogljikovih hidratov in elektrolitov , ki mišicam zagotavlja prepotrebna hranila za kvaliteten in intenziven trening.

Kompletna formula za med treningom

  • Aminokislinska  matrika za optimalno oskrbo mišic med treningom
  • Dvojna matrika ogljikovih hidratov za popolno energijo in učinkovitost
  • Elektrolitna matrika, ki omogoča maksimalno  delovanje mišic
  • Dodan L-karnitin tatrat,betain HCL in krom
  • Popolna topnost
  • Idealen dodatek med treningom

Kaj je EPIC INTRA?

Izdelek Epic Intra je energijska matrika ki vsebujejo 8 esencialnih aminokislih, ki so osnovni gradniki mišic kakor tudi osnovna hranila za zdravo in močno mišico ter ogljikove hidrati (sicer dva najbolj kakovostna vira)

  • Ciklični dekstrin in maltodekstrin za popolno oskrbo telesa z energijo skozi fazo treninga oz fizične aktivnosti. Izdelek ne vsebuje niti grama navadnega sladkorja.
  • Izdelek prav tako vsebuje elektrolite/minerale ( kalcij, magnezij, kalij, krom) ki pomagajo mišici pri njeni vzdržljivosti ter s tem mišičnim kontrakcijam !

Kaj lahko pripčakujemo od izdelka  EPIC INTRA ?

Epic intra v popolnosti oskrbi telo s hranili, ga pripravi za intenziven in kakovosten trening. Vsak odmerek izdelka nemudoma oskrbi telo preko cikličnega dekstrina s takojšnjo energijo ter jo preko  maltodekstirna vzdržuje na daljši rok čez celi trening. Na ta način je telo takoj in na dolgi rok oskrbljeno s vsem potrebnim "gorivom" za učinkovit trening.

• Seveda so tu dodane še zelo pomembne  EAA( esencialne amonikisline) ki so gradbeni material. Če manjka le ena od njih ali je na voljo v premalih količinah, organizem ne more graditi mišične mase ali pa jo v minimalnih količinah. Z odmerkom 0,4 g/kg telesne teže ima odrasla oseba zagotovljene vse potrebne aminokisline. Otroci oziroma mladostniki v razvoju ter športniki pa potrebujejo večji odmerek. Pri njih ni potreba samo po vzdrževanju, ampak tudi po rasti celic oziroma mišic. In to še ni vse kar izdelek premore!!!

 

Izdelku sta dodana L.carnitin, Beatinin in Krom.

• L -CARNITIN v svoji obliki Lcarnitin tatrat zagotavlja , da se vaše celice mitohondrije napajajo z energijo iz mlečne kisline , kar je enkraten dosežek oz učinek saj praviloma mlečna kislina predstavlja samo balast za mišico ( pekoči občutek) ki mišico zavira pri njenem delu.Torej izdelek EPIC INTRA ne samo, da neutralizira mlečno kislino pač pa jo uporabi kot vir energije.

• BEATIN pispeva k normalni presnovi homocisteina, ki pa ima nenadomestljivo vlogo pri preprečevanju poškodb žil in s tem nemotenega poteka krvi skozi krvni sistem v mišice.

• KROM v svoji najbolši biološki obliki krom-pikolinat skrbi ne samo za metabolizem ( presnovo ) belajkovin pač pa tudi stabilni nivo krvnega sladkorja.

 

ZDELEK EPIC INTRA JE VSE KAR "TVOJA MAŠINA" POTREBUJE

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

EPIC INTRA (prehrasnko dopolnilo)

Izdelek

Prašek za pripravo energijskega  napitka z aminokislinami  in ogljikovimi hidrati

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

 

alergeni

ne vsebujejo aspartama /sladilo sucraloza
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

izdelan v pogonu kjer se pakirajo izdelki ki vsebujejo jajca, sojo, oreščke

Pakiranje

plastenka s 1500g /prašek

Okusi

pomaranča, češnja

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 50 g praška 2 merici v času aktivnosti

Sestavine

Ciklični dextrin, Maltodextrin, L-Leucin, L-Lysin-Hydrochlorid, L-Valin, L-Isoleucin, L-Carnitintartrat, Kaliumcitrat, L-Phenylalanin, Natriumcitrat, L-Threonin, L-Methionin, Magnesiumove soli citronske kisline, Betain, Calciumove soli orthophospohorne kisline, Aroma, L-Tryptophan, Sladilol (Sucralose), Emulgator (SOJAlecithine), Barvilo (Beta-Carotin), Chrom Picolinat,sredstvo za kisanje (Citronska kislina, jabolčna kislina)

Proizvaja: PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG
Uvaža: Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

Prehrambene vrednosti

 

/ 100 g

50r / odmerek

GDA*
100g / 50

Okus:

pomaranča, Češnja.

 

 

Energijska vrednost:
baljakvone/ aminokisline
ogljkiovi hidrati
od tega sladkor 

1491kj/347 kcal
 20g
 60g
   0g

738kj/174Kcal
  10g
  30g

18% /  9%
40% / 20%
24% / 12%

L-Leucin*
L-Valin*
L-Isoleucin*
L-Lysin*

3928 mg
3314 mg
2966 mg
2872 mg

1964 mg
1657 mg
1483 mg
1436 mg

 

L-Phenylalanin*
L-Threonin*
L-Methionin*
L-Tryptophan*
L-Carnitin-Tartrat
od tegaL_carnitin
Betain

2578 mg
2222 mg
1398 mg
 736 mg
2940 mg
2000 mg
1000 mg

1289 mg
1111 mg
 699 mg
 368 mg
1470 mg
1000 mg
  500 mg

/

Kalium
Kalcium
magnezium
krom

 

500 mg
195 mg
100 mg
100 uq

/

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.

Prodajne uspešnice

Whey Concentrate double pack

Whey Concentrate double pack

Kratek opis: Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke in koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razši..
49.90€ 59.80€
Whey Selection doublepack

Whey Selection doublepack

ratek opis: Whey Selection je zelo napredna beljakovinska formula, sestavljena iz različnih frakcij sirotke, in sicer iz hidrolizata, hidrolizata in ultrafiltriranega..
59.90€ 75.80€
PROTEIN BAR 50 -50g

PROTEIN BAR 50 -50g

..
0.00€
SPEED SERUM - 300 g

SPEED SERUM - 300 g

Kaj je izdelek Speed serum? Speed Serum je novi, izjemno močen »energizer« oziroma pospeševalec izgube maščobe, ki pospešuje presnovo in prežene utrujenost.. Poleg eks..
19.90€
ULTRA A/Z - 150 TAB

ULTRA A/Z - 150 TAB

Kaj je izdelek ultra a/z? Ultra A/Z je posebna matrika 27 vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, obogatena z izvlečki zelenega čaja in grozdnih pečk.Zaradi “timer..
17.90€