Glutamin Powder
GLUTAMIN POWDER - 500gr
AKCIJA

GLUTAMIN POWDER - 500gr

24.90€ 19.90€ -20%
Dobavljivo: Na zalogi
Glutamin je zadolžen za mnogoštevilne anabolne funkcije, za izboljšanje zdravja (imunski sistem) ter mentalne funkcije (metabolizem v možganih).

Farmacevtsko čista oblika glutamina z dodanim B-kompleksom

  • 9.900 mg glutamina na odmerek
  • Idealen dodatek pri obremenitvah in stresu
  • Nepogrešljiv pri dietah
  • Dodan B-kompleks

Posredno vpliva na mišično maso
gradnjo

Povečuje
vzdržljivost in moč

Jača imunski sistem

Brez OH

Kaj je Glutamin?

jGlutamin je zadolžen za številne anabolne funkcije, za krepitev imunskega sistema in mentalne funkcije (metabolizem v možganih). Glutamin transportira ostale aminoksiline v mišične celice kot t.i. transporter dušika. Kot celični volumenizator regulira volumen mišičnih celic ter je zadolžen za zdravo regulacijo nivojev inzulina, rastnega hormona ter kortizola. Glutamin je v krvi in mišičnih celicah najbolj pogosta prosta aminokislina, ki jo telo pri intenzivni obremenitvi porablja v velikih količinah. To porabo lahko zmanjšamo oziroma minimiziramo z dodajanjem BCAA med treningom ter dodatkov, ki vsebujejo glutamin po treningu oziroma telesni aktivnosti.

Funkcionlanost in delovanje!

Glutamin je udeležen pri mnogih anabolnih in mentalnih telesnih funkcijah ter pripomore k regeneraciji. Je prenosnik dušika v celice, saj pripomore k transportu ostalih aminokislin v mišične celice ter tako izboljšuje mišično rast. Pomemben je njegov regulacijski vpliv na volumen mišičnih celic. Glutamin telo sprejme preko beljakovin v prehrani, lahko pa nastane tudi v telesu iz BCAA. Med treningom oziroma telesno aktivnostjo potekajo procesi razgradnje mišic, zato je zaželjena uporaba glutamina v času okoli treninga. Učinkovitost glutamina je zelo odvisna od prehrambenih navad posameznika ter od uporabe drugih dodatkov (BCAA, kreatina, aminokislin, ergogenih rastlinskih ekstraktov, itd.). Glutamin zmanjša porabo lastnih mišičnih beljakovin med telesno aktivnostjo ter pospeši procese regeneracije (anabolizem)

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

glutamin v prahu

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –
To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočljivo za osebe od napolnjenega 16 leta naprej. Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

Alergeni

ne vsebuje alergenov

Pakiranje

plastenka 500gr

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 10gr /2 merici pred pred treningom ali pa zjutraj in zvečer z zadostno količino vbode (2-3 dcl)

Sestavine

L-Glutamin (99,9%), Nicotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin.

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

 

10g

 

GDA*

Kalorična vrednost

 

 

 

L-glutamin

9900mg

 

 

Vitamin B6

0,21mg

 

 

Vitamin B12

0,38ug

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.