EPA DHA GLA-Omega 3
EPA DHA GLA-90KAP

EPA DHA GLA-90KAP

12.90€
Dobavljivo: Na zalogi
EPA / DHA / GLA so sestavljene iz visoko kakovostnega prečiščenega ribjega in svetlinovega olja. Pomagajo ohranjati normalno funkcijo možganov, vid, delovanje srca in vzdržujejo normalno raven holesterola.

Ribje olje – visoko koncentirane omega maščobne kisline

  • 540 mg EPA 
  • 360 mg DHA
  • 120 mg GLA 
  • Nepogrešljive v vsakodnevni prehrani

Kaj so EPA/DHA/GLA ?

EPA/DHA/GLA  izdelek je sestavljen iz visoko kakovostnih ribjih maščob ter svetlinovega olja, ki sta bogata z esencialnimi omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami.

Kako deluje epa/dha/gla?

EPA/DHA/GLA so sestavljene iz visoko kakovostnega prečiščenega ribjega in svetlinovega olja.Ta olja so zelo koncentrirana z omega-3 maščobno kislino, EPA in DHA ter omega-6 maščobno kislino GLA.EPA/DHA/GLA maščobne kisline pomagajo ohranjati  normalno funkcijo možganov, vid, delovanje srca in vzdržujejo normalno raven holesterola

Te maščobne kisline dajejo izdelku posebno mesto med tovrstnimi prehranskimi dopolnili ali izdelki na trgu, saj sinergijski učinek le-teh daje DOSTI BOLJŠE REZULTATE.V zvezi s tem je treba opozoriti, da so omega-3 maščobne kislline oziroma viri iz katerih se le-te pridobivajo pogosto izpostavljene nevarnosti kontaminacije (na primer živo srebro v ribah) ali pa jih je treba najprej pretvoriti v bolj aktivne oblike.EPA/DHA/GLA so najbolj kompleksen in celovit izdelek to vrste na trgu.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Prehransko dopolnilo za pospeševanje izgorevanja maščob- vsebuje kofein,rastlinske ekstrakte, krom in vitamine.

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
Povečana vsebnost kofeina ( 200 mg na odmerek ). Ni primerno za otroke, nosečenice ali doječe ženske. Imejte vsaj pet ur med odmerki tega izdelka. Preveč kofeina lahko povzroči živčnost, razdražljivost, nespečnost in občasno hitro bitje srca. Pred uporabo HELLBURNER Reloaded poiskati nasvet zdravnika, če ne veste vašega trenutnega zdravstvenega stanja ali načrtuje medicinske postopke. NE uporabljajte HELLBURNER Reloaded, če imate kakršne koli že obstoječe zdravstvene težave, vključno z, vendar ne omejeno na: visok ali nizek krvni tlak, možganska kap, srčne aritmije, srca, jeter, ledvic NE uporabljajte in se posvetujte z zdravnikom, če ste noseči, v zdravstvene negi, načrtujete nosečnostj, če ste nagnjeni k dehidraciji ali izpostavljeni čezmerni vročini ali imajo alergijo na jod.Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov in drugih, za katere je uporaba tega izdelka STROGO PREPOVEDANA.

Alergeni

kofein

Pakiranje

vakumsko pakiranje 120 kap g

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 kapusli dnevno na 5 ur

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

Zutaten Fischöl (Sardellen) (72%), Kapselhülle (Rindergelatine, Glycerin), Nachtkerzenöl (Samen) (7%), Antioxidant: D-Alpha-Tocopherol.
 
Inhaltsstoffe /100g NRV** /Portion* NRV**
Eicosapentaensäure / / 540 mg /
Docosahexaensäure / / 360 mg /
Gamma-Linolensäure / / 30 mg /
* Portion = 3 Kapsel
Die Angaben unterliegen den bei Naturprodukten üblichen Schwankungen.
Produktname Verpackungseinheit(en) Gewicht Geschmack EAN
EPA - DHA - GLA Dose 124,2 g / 5453001857800
Dieses Produkt wird gemäß GMP / HACCP-Konzept gefertigt.

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.