Testo Stack testo booster
TESTO STACK - 60KAP

TESTO STACK - 60KAP

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Testo stack prispeva k normalni ravni moškega spolnega hormona testosterona. Pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Matrika steroidnih sapoinov, vitaminov in cinka

  • Vsebuje steroidne sapoine, kot sta grško seme (fenugreek) in tribulus terrestris
  • Vsebuje aminokislino 4-hidroksi-izolevcin
  • Dodatek, pomemben za regulacijo endokrinega sistemae
  • Prispeva k ohranjanju normalne ravni testosterona v telesu
  • Vsebuje cink, vitamine A, C in E
  • Idealen dodatek za starejšo populacijo in visokointenzivne treninge

Kratek opis?

Testo stack je matrika fenugreeka (grško seno) in tribulus terrestrisa, ki je optimizirana z izvlečkom palmeta, cinkom in vitamini A, C in E.Prispeva k normalni ravni moškega spolnega hormona testosterona in normalnemu delovanju imunskega sistema

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Testo Stack pomaga vzdrževati normalno raven testosterona v krvi, normalno delovanje imunskega sistema. Optimalni nivo testosterona je v povezavi z boljšim prirastkom mišične mase, izgubo maščobo ter regeneracijo po telesni aktivnosti. V Testo Stacku je kombinacija ekstraktov in mineralov, ki dajejo dobre rezultate, kajti vsi substrati v njem delujejo sinergistično, tako, da se med seboj izjemno dopolnjujejo ter potencirajo delovanje.

Funkcionalnost in delovanje izdelka?

 

Testo Stack vsebuje visoko funkcionalne izvlečke fenugreeka (grško seme) in tribulus terrestris. Ti ekstrakti so znani kot steroidni sapoini. Pomemben je tudi visok odmerek Palmeta (žagolista palma).Steroidno saponinska matrika izboljšuje endokrini sistem, povečuje izločanje luteinizirajočega hormona (LH), kar privede do povečanega izločanja testosterona pri moških ter povečanega nivoja folikel-stimulativnega hormona (FSH) pri ženskah. Efektivnost saponinov je zelo odvisna od posameznikove črevesne flore, kateri koristi dodatek fenugreeka. V Testo Stacku se nahaj 4-hidroksi-izolevcin, ki modulira izločanje inzulina – optimalni nivo inzulina je povezan z optimalnim nivojem testosterona. ink, vitamini A, C in E so antioksidanti, ki skrbijo za normalno delovanje imunskega sistema in zaščito celic pred oksidativnim stresom. Cink vpliva na raven testosteronv krvi, plodnost, sintezo beljakovin.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

Trdoželatinske kapsule z naravnimi sestavinami zauravnavanje hormona testosteron

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil –

To prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporočljivo za osebe od napolnjenega 18 leta naprej .Priporočenega dnevnega odmerka ni dovoljeno prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok

 

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 60kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 2 kap. pol ure pred spanjem

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava Bockshornklee Extrakt (Samen), Tribulus Terrestris Extrakt (Frucht), Kapselhülle (Rindergelatine, Farbstoff Titandioxid), L-Ascorbinsäure, Saw Palmetto Extrakt (Frucht), Trennmittel Magnesiumsalze von Speisefettsäuren (pflanzlich), DL-Alpha-Tocopherylacetat, Zinkcitrat, Retinylacetat.
 
vsebnosti /100g NRV** /odmerek** NRV**
Vitamin A / / 800 µg 100 %
Vitamin E / / 12 mg 100 %
Vitamin C / / 80 mg 100 %
Zink / / 5.00 mg 50 %
Bockshornkleeextrakt / / 1200 mg /
davon 4-Hydroxy-Isoleucin / / 100 mg /
Tribulus Terrestris Extrakt / / 360 mg /
Steroidsaponine gesamt / / > 800 mg /
Saw Palmetto Extrakt / / 20 mg /
* dnevne hranilne vrednosti
** odmerek 2 Kapseln
ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Testo Stack plastenka 60 g / 5453001851051
Izdelano v skladu z GMP / HACCP

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.