Speed topilec maščobe
SPEED - 60 KAP

SPEED - 60 KAP

12.90€
Dobavljivo: Na zalogi
SPEED vsebuje visoko koncentrirane ekstrakte guarane in zelenega čaja. peed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč.

Koncentrirana formula s kofeinom, aminokislinami, rastlinskimi ekstrakti in sinergističnimi sestavinami, namenjena izgubi maščobe

  • 400 mg kofeina na odmerek
  • 500 mg L-tirozina in taurina
  • Vsebuje izvlečke grenke pomaranče, ingverja in gingsenga
  • Vsebuje substrat naringina
  • Idealen dodatek pred treningom

Pospešuje
izgorevanje maščob

Povečuje
energijo

Kaj jeizdelek Speed?

SPEED vsebuje visoko koncentrirane ekstrakte guarane in zelenega čaja. Znano je, da so polifenoli iz zelenega čaja zelo zdravi in, da je guarana nežno naravo poživilo oziroma stimulans.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Zaradi visoke vsebnosti ekstraktov guarane, zelenega čaja in kofeina, odlikuje Speed izredna učinkovitost in funkcionlanost. Delovanje kapsul boste začutli že 15 min po zaužitju, kot povečanje telesne temperature in znojenje.
Speed kapsule pospešujejo izgubo maščobe, povečujejo vzdržljivost in moč

Funkcionalnost in delovanje

Kofein je alkaloid iz skupine ksantinov in ga najdemo v zrnah kave kakor tudi v posameznih vrstah čaja.Kofein je najbolj priljubljen stimulans. Vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti in termogenezo. Tirozin je funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminovJe funkcionalna aminokislina in deluje kot izhodiščni substrat za sintezo vseh kateholaminov. Taurin deluje pri pomembnih presnovnih procesih in velja za enega izmed antioksidantov. Naringina je idealno hranilo v kombinaciji s kofeinom. Ta kombinacija poveča biološko uporabnost obeh sestavin

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsule za pospeševene izgoreavanja ( presnove ) maščob

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil–
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

kofein

Pakiranje

plastenka 60 kap

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte1-2 kapsuli 15-30 min pred vadbo

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava L-Tyrosin, Taurin, Koffein, Kapselhülle (Rindergelatine, Farbstoff: Titandioxid), Panax-Ginseng-Extrakt (Wurzel), Bitterorangenextrakt (Frucht), Naringin (Grapefruit), Trennmittel: Magnesiumsalze von Speisefettsäuren (pflanzlich), Ingwer-Extrakt (Wurzel).
 
Inhaltsstoffe /100g NRV** /Portion** NRV**
L-Tyrosin / / 500 mg /
Taurin / / 500 mg /
Koffein gesamt / / 400 mg /
Panax Ginsengextrakt / / 100 mg /
Bitterorangenextrakt / / 100 mg /
davon Synephrin / / 6.00 mg /
Naringin / / 50 mg /
Ingwer-Extrakt / / 25 mg /

** doziranje = 2 Kap.
Ime izdelka pakiranje teža okus EAN
Speed Dose 60 g / 5453001862163
izdelano v skladu z  GMP / HACCP-Konzept gefertigt.

 

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.