Vitamin C
VITAMIN C -60 KAP

VITAMIN C -60 KAP

7.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 7.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Vitamin C prispeva k vzdrževanju normalne presnove energije, krepi imunski sistem, zmanjšuje utrujenost.

Vitamin C z izvlečkom grozdnih pečk (OPC)

  • Kapsula vsebuje 750 mg vitamina C
  • 100 mg izvlečka grozdnih pečk na kapsulo
  • Podpira presnovo energije
  • Podpira normalno delovanje imunskega sistema
  • Pomaga zmanjševati utrujenost
  • Idealen dodatek v fazi diete ali v fazah stresa

Kaj je izdelek izdelek C vitamin?

Vitamin C (askorbinska kislina) ima v telesu številne pomembne funkcije, od podpore imunskega sistema, do tega, da je pomemben faktor za razvoj kolagena (vezivno tkivo, zobje, koža, dlesni).Kapsula vsebuje visok odmerek (750 mg) vitamina C, obogatena pa je še z ekstraktom grozdnih pečk.

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Vitamin C pomembno vpliva na pravilno delovanje organizma, zato je pomembno, da ne pride do njegovega pomanjkanja. Vitamin C prispeva k vzdrževanju normalne presnove energije, krepi imunski sistem, zmanjšuje utrujenost, igra pomembno vlogo pri nastajanju kolagena, ki je pomemben za pravilno delovanje in zdravje sklepov, zob, dlesni, kože, kosti in krvnih žil. Ščiti pred oksidativnim stresom.Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti človekove celice pred prostimi radikali in s tem imunski sistem. Pomemben je za normalno delovanje imunskega sistema in krepi imunski sistem, kar je zelo pomembno za aktivno populacijo.

funkcionalnost izdelka?

Vitamin C ali askorbinska kislina je bel kristalen prah in je vodotopen vitamin. Ustrezen odmerek vitamina C je bistvenega pomena za optimalno zdravje. Posebej zanimiva je osrednja vloga vitamina C, sinteza kolagena. Vitamin C prispeva tudi k normalnemu delovanju in zdravju hrustanca, kože, krvnih žil, kosti, zob in dlesni.Vitaminu C je dodan še ekstrakt grozdnih pečk (100 mg na kapsulo), ki je močan antioksidant

.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Sestavine

Izdelek

kapsula / 750 mg c vitamina

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo

Posebna opozorila

brez sladil
Uravnotežena in raznolika prehrana in zdrav način življenja so bistvenega pomena za delovanje opisanega proizvoda. Prekoračitev dnevnega odmerka se odsvetuje. Hranite izven dosega otrok

Alergeni

 

Pakiranje

plastenka 60 tab

Okusi

brez okusa

Rok trajanja

označen na embalaži

Navodilo za uporabo

Zaužijte 1 krat dnevno eno tableto po obroku z veliko tekočine

Proizvaja:

PEAK PERFORMANCE PRODUCTS-LUXEMBURG

Uvaža:

Velmark d.o.o., Črtomirova 9, 2000 Maribor

 

 

Prehrambene vrednosti

sestava L-Ascorbinsäure 77%, Kapselhülle (Rindergelatine, Farbstoff: Titandioxid), Traubenkern-Extrakt 9%, Trennmittel: Magnesiumsalze von Speisefettsäuren (pflanzlich).
 
vsebnost /100g NRV** /Portion** NRV*
Vitamin C / / 750 mg 938 %
Traubenkern-Extrakt / / 100 mg /
* dnevne vrednosti
** doziranje (1 Kapsel)okus
      Geschmack EAN
Vitamin C plastenka 64,8 g / 5453001862187
Izdelano v skladu z  GMP / HACCP-Konzept gefertigt.

 

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.