Beta alanin je aminokislina, ki preprečuje prezgodnjo mišično utrujenost, padec moči in vzdržljivosti.
BETA ALANIN - 150kap

BETA ALANIN - 150kap

19.90€
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19.90€
Dobavljivo: Na zalogi
Beta alanin je aminokislina, ki preprečuje predčasno zakisanost mišic. Preprečuje padec mišične moči in vzdržljivosti na treningu.

Kaj jeizdelek Beta alanin?

Beta alanin je aminokislina in glavna sestavina karnozina. Razpoložljivost karnozina v mišicah je povezana z zadostno količino beta alanina. Zaradi tega dejstva je beta alanin priljubljen dodatek, ki se uporablja v kombinaciji s kreatinom pred in po treningu.Beta alanin je obogaten z B-kompleksom, ki prispeva k normalni presnovi energije ter zmanjšuje utrujenost. 

Kaj lahko pričakujemo od izdelka?

Beta alanin je zelo učinkovit dodatek. Namenjen je uporabi v času treninga, pred in po treningu. Še posebej učinkovit je v kombinaciji s kreatinom. Beta alanin je pomemben za optimizacijo razpoložljivosti karnozina v mišicah. Dodan ima B-kompleks, ki zmanjšuje utrujenost. 

Funkcionalnost in delovanje

Beta alanin je aminokislina. Je amin asparaginske kisline. Beta alanin skupaj z aminokislinskim histidinom tvori di-peptidni karnozin. Karnosin se nahaja v povečanih koncentracijah v mišičju. Pri intenzivnih treningih se v telesu prične kopičiti večje število vodikovih ionov, kar povzroči padec ph v mišicah. Padec ph v mišicah pripelje do padca mišične moči in vzdržljivosti in do pekočega občutka v mišicah. Karnozin deluje kot nekakšna varovalna substanca, ki preprečuje prehitro zakisanost mišic.Beta alanin je funkcionalno izboljšan z B-kompleksom (folna kislina, niacin, vitamin B6 in vitamin B12). Pomagajo zmanjšati utrujenost in vplivajo na normalno delovanje imunskega sistema. Vitamini B6, B12 in niacin podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Folna kislina ima pozitiven učinek na normalno sintezo aminokislin, vitamin B6 vpliva na normalno presnovo beljakovin in ureja delovanje hormonov.

OPOZORILO:
Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Držite izdelek izven dosega otrok! Izdelek je prehransko dopolnilo k uravnoteženi prehrani ob aktivnem načinu življenja.

Peak

Peak Pereformance Products je eden vodilnih evropskih proizvajalcev športne prehrane in prehrambenih dodatkov za športnike. Specializirani so za izdelavo visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, prilagojenih potrebam posameznika. Pokrivajo vse tipe aktivnih ljudi z različnimi cilji in zvrsti športne aktivnosti; bodybuilding, fitnes, športne vzdržljivosti, borilne veščine.

Obsežna paleta izdelkov vključuje tako klasične športne prehranske dodatke, kot tudi specializirane prehranske dodatke.

Prehrambeni dodatki so primerni za vse vrste treningov s skupnim ciljem: hitra in učinkovita izgradnja mišic ter povečanje splošne telesne pripravljenosti. Strokovnjaki za športno prehrano in neodvisni laboratoriji zagotavljajo, da so Peak izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk. Vsi produkti so izdelani po standardu za prehrano ISO 9001:2000.